Forside » Kommunestyrets Rommedahl

Kommunestyrets Rommedahl

På en tidlig cykeltur i søndags så jeg først pinsesolen danse og senere en vaskeægte grønthøster, så det var en god investering at komme tidligt ud. En grønthøster er efterhånden et sjældent syn, så man skal være hurtig med kameraet, når man ser en – de er hurtig væk. Landbruget bruger dem ikke længere, kun hobbylandmænd. Så derfor var jeg super glad klokken 7.33 lidt uden for Ugerløse, hvor jeg indfangede en ægte og funktionel grønthøster.

I kommunerne har vi ikke lagt grønthøsterne på hylden. Godt nok ikke de fysiske, men de tekniske grønthøstere er fuldt ud i brug rundt omkring i kommunerne. Grønthøstere er lidt ligesom Dennis Rommedahl, ingen forstår rigtig hvorfor de bruges. Dennis Rommedahl spillede på landsholdet i en periode på 13 år og opnåede at spille i alt 126 landskampe. Det er faktisk ret mange, især set i lyset af, at der var stort set total enig blandt alle om, at han absolut ikke hørte hjemme på et landshold, at han ikke havde den fornødne teknik og at han generelt ikke var den bedste på sin position.

Grønthøsterprocesser har en masse skadelige virkninger, men alligevel bruger vi dem igen og igen, når der skal findes besparelser, simpelthen fordi vi sjældent har bedre alternativer. Når besparelser fordeles ligeligt med afsæt i budgetområdernes relative størrelse, tager man reelt ikke højde for de forskelle, der er mellem områderne. Man forholder sig ikke til, hvilke områder der er mest pressede i forvejen eller hvilke områder man egentlig gerne vil fremme mere.

Grønthøsterprocesser har desuden den ulempe, at de mindsker områdernes tilskyndelse til at bringe mulige besparelser og omstillinger i spil. Hvis man både skal levere sin foreslåede besparelse og rammes af grønthøsteren, så har man en naturlig tilskyndelse til at holde igen med at bringe forslag i spil.

Det er med andre ord et klassisk eksempel på, hvordan asymmetrisk information og interesser kommer i spil, når man ser på grønthøsterprocesser.

Jeg tror ikke, at vores grønthøster i Greve kommer i garagen lige med det samme, men vi bliver nødt til at have nogle drøftelser om, hvordan vi kan lave processer, der er bedre til at belønne, de områder, der bringer mulige tiltag i spil og vi kommer til at se på hvordan der kommer mere stringens bag, at vi systematisk fremmer de områder og indsatser, der politisk anses som vigtige.

Vi har gang i en proces, der skal ende med nogle få klare målsætninger, hvor vi mellem politik og administration aftaler, hvilke effekter, der skal opnås for at fremme målsætningerne. Tanken er, at vi på sigt bygger vores styring, økonomitildeling og indsatsaftaler op omkring de effekter vi har aftalt med byrådet at levere. Når det er på plads, så tror jeg at vi får - i hvert tilfælde – en mindre grønthøster. Og indtil vi kommer dertil, bliver vi nødt til at drøfte, hvordan vi gør det mere attraktivt at bringe besparelses og effektiviseringsforslag i spil. Hvordan vi laver en tilskyndelsesmodel, der appellerer til at tage en chance

Claus 

Kommentarer

 

Hello
If you have problems getting a loan, you are the solution to your problems. I am writing my text to give you quick and serious financing (a certificate of trust for reliable loans).
Good accounts make good friends. Private financing for all your projects: residential, commercial, automobile, apartment building, personal loan. Your situation complicates your life, I offer you a loan solution with a fixed annual TEG of 3%.
Please contact me if you are interested
Thank you

Email: dupontcharlespierre65@gmail.com
Email: dupontcharlespierre65@gmail.com
Email: dupontcharlespierre65@gmail.com

Hello,
Are you looking for a loan to finally realize your projects? we offer loans at very low interest rates of 3%. we lend to all countries ...
Email: dupontcharlespierre65@gmail.com

 

Hallo!
Vi er her i Estland, og vi gir ut lån av noe beløp med lav rente Fyll ut lånet i linjen. Merk kun e-post via:

Vi tilbyr lån til forretningsmessige eller private formål
Rente på 3%.
I så fall send en e-post med følgende informasjon
* Fullt navn: .................................
* Obligatorisk lånebeløp: ..............
* Lengde: ............................
* Land: ......................................
* Telefon: ...................................
* Cast: ................................
* Månedlig inntekt: ........................
Din tilfredshet og din økonomiske suksess er vårt mål
EMAIL :: citibankplceurope@gmail.com

Vær rask og jeg håper du kan stole på det

Hi am Dobson, private lender. As a loan, we offer loans at an interest rate of 2% per annum and between $ 10,000.00 and $ 500,000.00 and € 10,000.00 to € 500,000.00. 100% guaranteed and unsecured loans are available. We have guaranteed financial services to our many customers all over the world. With our flexible loan packages, loans can be processed and money transferred to the borrower within 2 days. We work clearly and understandably and offer all kinds of loans to interested customers, businesses, individuals and real estate investors. Contact us by email: dobsonquickloan@gmail.com

 

Leter du etter et lån raskt? Ønsker du å bosette dine regninger og kjøpe eiendom Investeringslån Byggelån? Jeg kan garantere deg 24 timers lånegodkjenning. Vi er et investeringsselskap i verdensklasse som tilbyr alle typer finansielle tjenester med fleksible tilbakebetalinger og en tidsbestemt avslutningsplan. Kontakt oss via e-post for detaljerte opplysninger: andyjameslending@outlook.com

Metin formu iletişim formumuzu doldurup topçu doldurma basmak. Sonra bir araya getirmek ve satın almak bir scooter'larda çok şey yapıyorız. Skrotpriser.com'daki Bir oluk defterinden Teklif almak Için Ücretsiz bağlayıcı yoktur Ettik  .

Så kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud.

Vi Står klar ved telefonen for at hjælpe dig med din skrotbil

Vi skrotter følgende biler:

-Personbiler

-Varebiler

-Skrotbiler Skadet biler

-Defekte biler

-Pickup’er, 4X4 & lade biler

-Biler uden afgift & udenlanske biler

HØJESTE SKROTPRÆMIE KØBENHAVN

Skrotpræmie bil, Lad være med at bruge penge på en gammel bil, kom af med den

hurtigst muligt. Skrotpræmie bil, skrotbiler, højeste skrotpræmie, brugtbil købes

Vi udbetaler Skrotpræmie bil i København, og ligeledes i hele landet.

Tilføj kommentar