Forside » Pokemon GO - en passende forstyrrelse

Pokemon GO - en passende forstyrrelse

Jeg har med stor fornøjelse spillet Pokemon GO det meste af sommeren. Sammen med min yngste søn William har jeg en bruger med det seje navn WillClaus, der er i level 23 lige nu. Vores bedste pokemon er en Snorlax med CP 2131 og vi er naturligvis på gult hold. Vi halter lidt efter storebror, der er lidt højere i level, men han startede også før spillet blev frigivet i Danmark.

Pokemon GO har på mange måder fanget mig, idet det appellerer til min samlertrang, mit konkurrencegen og så er det super socialt. Jeg har talt med en del mennesker på gader og stræder som jeg aldrig tidligere ville have stoppet op for at tale med.

Der går sikkert ikke længe før interessen for spillet ebber ud, men det ændrer ikke ved at introduktionen af Pokemon GO har været en forstyrrelse i forhold til den måde der spilles spil på. Gamerne er kommet op fra kældrene og ud på vejene. Det at spille er ikke længere en privat sag, men noget man viser synligt, man indgår løbende i nye alliancer med helt fremmede mennesker og de fysiske omgivelser inddrages aktivt i det at spille.

Forstyrelser, disruption eller eksponentielle organisationer (ExOs) er meget på dagsordenen i denne tid. Og her er det min påstand, at Pokemon Go kommer ind på listen sammen med de andre store forstyrrelser som eksempelvis streamingselskaber som Netflix der har fortrængt Blockbusters videoudlejning, eller Kodak, der blev udkonkurreret af digitalkameraer, Uber der truer taxa-branchen og hotels.com der truer rejsebureauerne.

Disruption er ikke kun innovation, men river alt op med rode og ændrer måden vi tænker på, vores adfærd, måden vi gør forretning på og lever vores dagligdag på. Disruption fordriver et eksisterende marked, en industri eller teknologi og erstatter det med et nyt og bedre produkt. Det er på en gang destruktivt og kreativt.” sådan definerer Erik Buchwald Christensen disruption.

En så markant udvikling er svær at planlægge og forestille sig på den korte bane, når man ser på den offentlige sektor. Spørgsmålet er dog, hvordan vi i kommunerne kan lade os forstyrre på den gode måde. Kan vi arbejde med at gøre os klar til at fremme store og små forstyrrelser?

Min kollega i Hedensted kommune Jesper Thyring Møller har sammen med Thomas Frank (også Hedensted kommune) skrevet en meget interessant artikel om, hvad vi som kommuner kan lære af disruption.

Du kan læse artiklen her og jeg vil derfor ikke gennemgå den i detaljer, men i stedet fuldt ud tilslutte mig de spørgsmål de sætter op. Der er dog især to ting som jeg tager til mig.

Er vi gode nok til løbende at reorganisere os?


Evner vi at sætte de rigtige hold på tværs af organisationen, der får charge til at arbejde med nye og anderledes tiltag og tænkninger? Typisk er organisationsændringer altid meget store og derfor noget man ikke bare lige kaster sig ud i. Men hvordan bliver vi bedre til at gøre det naturligt at lave små løbende justeringer af den måde vi er organiseret på?

Styrer vi ud fra forfængelighed?

Er vi styret af KPI’er (Key Performance Indikator), der har et forfængelighedsfokus (hvor meget, hvor mange osv.) eller lykkes vi med at styre efter hvor vi gerne vil hen? Ved at styre efter, hvor det er vi gerne vil hen, sikrer man en større grad af enkelthed og reducerer kompleksiteten i fht de nogle gange meget detaljerede afrapporteringer på store og små indsatser.

For mit eget vedkomne vil jeg udnytte mig forholdsvis frie rolle som kommunaldirektør til at insistere på, at vi systematisk bliver bedre til at se på vores egen praksis og på om vi gør det godt nok eller om vi gør det vi plejer. Her tror jeg at der er god inspiration at hente i forstyrelserne – på alle måder :-)

Claus

…og i forhold til Pokemon GO, så er der et pokestop lige uden for mit kontor, så jeg kan tanke bolde i løbet af dagen. Hvor heldig kan man være?!

Kommentarer

{Code360 Loan}
Bed om en hurtig og bekvem måde at betale regninger og
forny din projektfinansiering til den billigste pris
2%? kontakt os i dag på @ Code360optionsloancompany@gmail.com at låne penge inden for 48 timer.
I øjeblikket tilbyder vi uddannelseslån, forretningslån,
Prioritetslån, landbrugslån, Personligt lån, Autolån osv.
har brug for en kredit med en bestemt interesse. Jeg er certificeret registreret
långiver. Legit, kan du kontakte vores kundesupport i dag, hvis du er interesseret i lån? E-mail: helpdesk@xtradeoption.com
Lånsformularer
(1) Navn:
(2) Fødselsdato:
(3) Køn:
(4) Min ægteskabelig status:
(5) Adresse:
(6) By:
(7) Og stat / provins:
(8) Postnummer /
(9) Land:
(10) Telefon:
(11) Min e-mail:
(12) med formålet med lånet:
(13) Lånebeløb:
(14) Låneperiode:
(15) Din månedlige indkomst:
Kontakt låneansvarlig via e-mail: (Code360optionsloancompany@gmail.com) Og for information, kontakt vores webadresse: https://xtradeoption.com/banking/

Fru Kim

I offer loans between € 5,000 and € 1,000,000 at a free interest rate of 3%, without credit check. If you are interested, you can contact me by e-mail: christian.berger1942@gmail.com
Whatsapp: +33 75 687 05 04

I offer loans between € 5,000 and € 1,000,000 at a free interest rate of 3%, without credit check. If you are interested, you can contact me by e-mail: christian.berger1942@gmail.com
Whatsapp: +33 75 687 05 04

Du trenger akutt kreditt for din virksomhet, kjøpe ditt eget hjem, betale gjeld, kan du kontakte oss i dag.

Vi tilbyr følgende lånetjenester:.
* Investorlån
Gjeldskonsolidering
* Pantelån
* Forretningslån
* Personlige lån
* Internasjonale lån
* Reiseutgifter
* visumlån
Vi tilbyr lån til lån med finansiell rente. For å få et lån fra dette selskapet, kan du spesifisere det nøyaktige lånebeløpet og lånets tilbakebetalingstid. Så hvis du er interessert i oss, ditt navn, land, lånebeløp og varighet på lånet ditt, yrke, låneformål, telefonnummer. Kontakt oss nedenfor for detaljer via e-post:
anderssonlainafinansieraan@gmail.com

Gode ​​nyheter! Gode nyheter !! Gode nyheter !!!

Natwest Bank Plc tilbyr verdensomspennende lånekampanje til de som trenger finansiering for forretnings- og prosjektgjennomføring, og også lån til privatpersoner.

Finansiering gis til en lav rente med opsjon på 1 til 15 års tilbakebetalingsplan. Interesserte personer må søke via e-post nedenfor.

Vi er for tiden interessert i å finansiere levedyktige virksomheter, investeringer eller prosjekter innen følgende interesseområder:

* Å starte opp en franchise
* Forretningskjøp
* Business Expansion
* Kapital / infrastrukturprosjekt
* Kommersiell eiendomskjøp
* Kontraktsutførelse
* Handelsfinansiering
* Billån
* Finansiering av utstyr

Til slutt betaler vi 1% provisjon til meglere som introduserer forretnings- / prosjekteiere for finans.

Forvent bare svaret ditt på e-post og del med familie og kjærlige.

Vennlig hilsen,
Laura Hanks
Låneadministrator
Natwest Bank PLC
135 Bishopsgate London,
EC2M 3UR -
Storbritannia
https://www.natwest.com
natwest.bkplccustomersrvice@financier.com
laurahanks886@gmail.com

Du leder efter et lån til at genoplive dine aktiviteter, gennemføre et projekt eller til at købe en lejlighed, men når det kommer til finansiering, sætter banken tilstrækkelige betingelser, så du ikke kan gøre det. Så rol ikke, vi kan tilfredsstille dig ved at sende dig en personlig lån e-mail: graciacastrom@gmail.com

Takk for lånet og fått drømmene våre til å gå gjennom

Jeg vil virkelig applaudere Laura (laurahanks886@gmail.com) for å behandle et lån til meg og min familieferie og bilen gjennom den pågående lånepromotorordningen organisert av Natwest Bank (natwest.bkplccustomersrvice@financier.com) og jeg ønsker å bruke denne muligheten til å informere alle her om at dette er en levetid mulighet til å gjøre drømmene dine til å komme gjennom denne enkle prosessen med lånefinansiering.

Leter du etter et forretningslån, personlig lån, lån, autolån, studielån gjeldskonsolidering, usikret lån, risikovillig kapital osv. ... eller nektet du et lån fra en bank eller en finansinstitusjon for en eller flere årsaker? Du er på rett sted for dine låneløsninger! Jeg er en privat långiver, jeg gir lån til bedrifter og enkeltpersoner til rimelig lav rente og 3%. Interesse. Kontakt oss på denne e-postadressen: oscar23sejas@gmail.com Mitt firma tilbyr lån til enkeltpersoner, og min virksomhet er en virksomhet som du setter din lit til, dine drømmer om at vi får en kreditt gjennom og kommer gjennom et smil i ansiktet ditt. Så uten å kaste bort tid, ikke nøl med å kontakte oss for et lån så vi umiddelbart kan gå til lånedriften. Vennlig hilsen

Leter du etter et forretningslån, personlig lån, lån, autolån, studielån gjeldskonsolidering, usikret lån, risikovillig kapital osv. ... eller nektet du et lån fra en bank eller en finansinstitusjon for en eller flere årsaker? Du er på rett sted for dine låneløsninger! Jeg er en privat långiver, jeg gir lån til bedrifter og enkeltpersoner til rimelig lav rente og 3%. Interesse. Kontakt oss på denne e-postadressen: oscar23sejas@gmail.com Mitt firma tilbyr lån til enkeltpersoner, og min virksomhet er en virksomhet som du setter din lit til, dine drømmer om at vi får en kreditt gjennom og kommer gjennom et smil i ansiktet ditt. Så uten å kaste bort tid, ikke nøl med å kontakte oss for et lån så vi umiddelbart kan gå til lånedriften. Vennlig hilsen

Vous recherchez un prêt professionnel, un prêt personnel, un prêt auto, un prêt étudiant, une consolidation de dette, un prêt non garanti, du capital de risque, etc., ou avez-vous refusé un prêt d'une banque ou d'une institution financière pour une ou plusieurs raisons? Vous êtes au bon endroit pour vos solutions de prêt! Je suis un prêteur privé, je propose des prêts aux entreprises et aux particuliers à des taux d’intérêt relativement bas et de 3%. Intérêt. Contactez-nous à cette adresse e-mail: oscar23sejas@gmail.com Mon entreprise offre des prêts à des particuliers et mon entreprise est une entreprise dans laquelle vous avez confiance. Vos rêves nous permettent d'obtenir un crédit et de vous faire sourire. . Donc, sans perdre de temps, n'hésitez pas à nous contacter pour un prêt afin que nous puissions immédiatement aller à l'opération de prêt. Cordialement

Hej,
Efter at have to gange vildledt falske formændere stødte jeg på Mr. Marcins vidnesbyrd flere gange. modløs forsøger at prøve ikke at lægge sig inden for 48 timer modtog et lån, fordi banken informerede mig om at overføre pengene til min konto modtog 150 tusind zł for at åbne en frisør på rekordtid, betingelserne er god, ligesom refusionsmetoden
E-mail: graciacastrom@gmail.com

URGENTT LÅNTILBUD, ANVEND I DAG, HVIS DU BEHOVER ET DRIVT LÅN FOR NOEN VENDE.
                  (Kelvinloans86@gmail.com)

  Du er velkommen til dette firma i dette firma Vi giver et personligt lån
og forretningslån til en rente på kun 2%, vi tilbyder lån fra
$ 4.000 dollars til $ 5.000.000 dollars,
  Hvis du har brug for et lån til din virksomhed eller til at betale din gæld, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt for at behandle din ansøgningslånsformular

LÅN Ansøgningsformular udfylde og returnere NU.

1. Fuld navn: _________________
2. Telefonnummer: __________________
3. Land: ___________________
4. Sex: _____________________
5. Erhverv: _______________________
6. Månedlig indkomst: ______________
7. Påkrævet lånebeløb: ___________
8. Varighed: __________________
9. Alder: _______________________

Kontakt vores kontor med nedenstående e-mail E-mail: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +14094223397

Hilsen,
Kelvin lån.

Lidya Finance-företaget tillhandahåller ekonomiskt stöd till individer och juridiska personer, liksom företag som sträcker sig från 5000 euro till 1 000 000,00 euro eller mer till en mycket låg ränta som 3% ränta varje år med återbetalningstid på 5 år till högst 20 år. vänligen kontakta oss via e-post.
vänligen kontakta oss via e-post.

E-post: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.co
Whatsapp-nummer: +15145452750

Hej Er hr. Michael Michael, legitim og pålidelig lånegiver. Jeg giver lån på klare og forståelige betingelser med 3% rente. Fra $ 3.000,00 til $ 10.000.000,00 USD, kun euro og pund. Jeg giver forretningslån, personlige lån, studielån, billån og lån til at betale regninger. Hvis du har brug for et lån, skal du kontakte dig direkte nu på: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

  Gud velsigne dig.

  Hilsen,

  Hr. James Michael
  E-mail: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

Hej Er hr. Michael Michael, legitim og pålidelig lånegiver. Jeg giver lån på klare og forståelige betingelser med 3% rente. Fra $ 3.000,00 til $ 10.000.000,00 USD, kun euro og pund. Jeg giver forretningslån, personlige lån, studielån, billån og lån til at betale regninger. Hvis du har brug for et lån, skal du kontakte dig direkte nu på: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

  Gud velsigne dig.

  Hilsen,

  Hr. James Michael
  E-mail: jamesmichaelloanservices@yahoo.com

We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs. 

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c 

 

Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request. 

 

Name: Arda Baris 

Contact Mail :crystalfinanceconsulting@gmail.com

GOD DAG,

Pålideligt lånetilbud gælder nu og få et lån !!! Dette er en mulighed for dem, der er i økonomiske problemer, og dem, der ønsker økonomisk uro i deres liv, vi giver kredit til en meget fornuftig rente på 2%, vi giver alle typer lån til at hjælpe nationen med økonomisk stress. Mange lider og har brug for hjælp til at forbedre deres levestandard, mange er ude af arbejde og har brug for økonomisk hjælp til at starte en virksomhed, mange af den økonomiske hjælp har brug for til at rydde deres konti og gæld. Dette er en klog beslutning for dig nu. Vores lånetilbud er garanteret, hvilket betyder, at der ikke er tale om sikkerhed. Som låneansøger anmoder du om et lån med nedenstående detaljer om min kontakt. Navn: John E-mail: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com (Whatsapp) +6285298234143

Hi everyone out there, I hope you guys are okay ??? My names are Mrs. Melissa Nicholas, I come from Kansas, a few months ago I was sucked into a bad financial situation and I needed an urgent loan to pay my bills and get back on my feet financially because of my current financial situation, my bank refused to give me a loan so I had no other option but to look for an unsecured loan online, during my investigation I was a victim of fraud and I lost almost $ 750 and I was in more trouble and I almost gave up hoping to get a loan until I found an online post. The post was a shared testimony from Mr. Frank of Charleston states testifying how he got $ 50,000 from Kathy Finance Inc. after reading the post, i decided to contact Kathy Finance Inc.

I want to express my deep gratitude and also advise loan seekers out there to be very vigilant because there are many scammers out there with the sole purpose of scamming the innocent loan seekers so you have to be careful and vigilant .. for those who need for a loan. I recommend Kathy Finance Inc. You can contact the company by email: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Thank you for reading my testimony, I wish you the best of luck.

Yours,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

I am Mr Trust Smith accredited money lender, and offer loans for all people, Do you need a loan or funding for any reason, such as personal loans, business loans, loans Expansion, Business start up loan, education loan, debt consolidation,? any type of loan does not get in contact with us at trustloancompany279@gmail.com back   for more details

Loan offer to settle your various debts to 24 hours

Hello
Given that improving the situation of people in difficulty or being rejected by the bank, I decided to help them by making them long-term financing so if you were in need, do not hesitate to contact me for more information contact us for your personal loans:
(express.lan.privat@gmail.com)

 

Hei

Jeg er en ny långiver, der yder hjælp til alle dem, der har brug for finansiering. Har du brug for hjælp, kontakt mig. Hvis du har brug for et lån, kontakt mig. Du, der er alvorlig situation, kontaktede mig, at jeg kan redde dig. Email: christian.berger1942@gmail.com

 

Hei

Jeg er en ny långiver, der yder hjælp til alle dem, der har brug for finansiering. Har du brug for hjælp, kontakt mig. Hvis du har brug for et lån, kontakt mig. Du, der er alvorlig situation, kontaktede mig, at jeg kan redde dig. Email: christian.berger1942@gmail.com

Ready or fast financing
I offer loans between € 5,000 and € 1,000,000 at a free interest rate of 3%, without credit check. If you are interested, you can contact me by e-mail: christian.berger1942@gmail.com
Whatsapp: +33 75 687 05 04

Offer of loan fast and reliable

Hello
I am an individual who offers loans to people in need with a capital that should be used in the short and long term from 1000 Dollars to 3,000,000 Dollars to anyone seriously wanting this loan. 5% interest per year, depending on the amount borrowed as particular I do not want to violate the law on usury. You can pay back to 2 to 20 years maximum depending on the amount borrowed. It's up to you monthly payments. I do not ask that the debt certified handwritten acknowledgment. For more information please contact my e-mail address: lorenzo.monguelfo@gmail.com

Offer of loan fast and reliable

Hello
I am an individual who offers loans to people in need with a capital that should be used in the short and long term from 1000 Dollars to 3,000,000 Dollars to anyone seriously wanting this loan. 5% interest per year, depending on the amount borrowed as particular I do not want to violate the law on usury. You can pay back to 2 to 20 years maximum depending on the amount borrowed. It's up to you monthly payments. I do not ask that the debt certified handwritten acknowledgment. For more information please contact my e-mail address: lorenzo.monguelfo@gmail.com

Offer of loan fast and reliable

Hello
I am an individual who offers loans to people in need with a capital that should be used in the short and long term from 1000 Dollars to 3,000,000 Dollars to anyone seriously wanting this loan. 5% interest per year, depending on the amount borrowed as particular I do not want to violate the law on usury. You can pay back to 2 to 20 years maximum depending on the amount borrowed. It's up to you monthly payments. I do not ask that the debt certified handwritten acknowledgment. For more information please contact my e-mail address: lorenzo.monguelfo@gmail.com

Offer of loan fast and reliable

Hello
I am an individual who offers loans to people in need with a capital that should be used in the short and long term from 1000 Dollars to 3,000,000 Dollars to anyone seriously wanting this loan. 5% interest per year, depending on the amount borrowed as particular I do not want to violate the law on usury. You can pay back to 2 to 20 years maximum depending on the amount borrowed. It's up to you monthly payments. I do not ask that the debt certified handwritten acknowledgment. For more information please contact my e-mail address: lorenzo.monguelfo@gmail.com

LÅNETILBUD.

Trenger du et lån? Trenger du økonomisk hjelp? Trenger du et lån til prosjektene dine? I så fall, ikke bekymre deg mer, et legitimt og ekte låneselskap som utsteder alle typer lån med en prosentandel på 2, er her og er klar til å hjelpe de som er i nød. Kontakt følgende e-post umiddelbart: paulgarry328@gmail.com

Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? Dr. Jayden Martin Home Loans is the answer. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Email (jaydenmartinhomeloans@gmail.com) Phone: +1 (929)277-5237

 

DO YOU NEED AN AFFORDABLE LOAN TODAY?

We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 24 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $10,000 to a maximum of $200 million.

Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? Dr. Jayden Martin Home Loans is the answer. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Email (jaydenmartinhomeloans@gmail.com) Phone: +1 (929)277-5237

DO YOU NEED 100% FINANCE? we give out loans with an affordable interest rate of 2% JAYDEN MARTIN HOME LOANS, (jaydenmartinhomeloans@gmail.com) aims is to provide Excellent Professional Financial Services.

Our services include the following:

*Truck Loans
* Personal Loans
* Debt consolidation loans
* Car Loans
* Business Loans
* Education Loans
* Mortgage
*Refinancing Loans
* Home Loans

We give you loan with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 30 years to pay back the loan (secure and unsecured). Do not keep your financial problems to yourself in order for you not to be debt master or financial stress up, which is why you must contact us quickly for a solution to your financial problems. It will be a great joy to us when you are financially stable. Email (jaydenmartinhomeloans@gmail.com) Phone: +1 (929)277-5237

NOTE:Bear in mind that it will only take less than 24 Hours to process your file is 100% Guaranteed no matter your Credit Score.

Yours Sincerely,
Dr. Jayden Martin
+1 (929)277-5237
We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your loans or finances.

Get your instant loan approval

At få et legitimt lån har altid været et enormt problem For kunder, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det. Spørgsmålet om kredit og sikkerhed er noget, som kunderne altid er bekymrede for, når de søger et lån fra en legitim långiver. Men vi har gjort den forskel i udlånsbranchen. Vi kan arrangere et lån i intervallet 5.000 Euro. til 500.000.000 Euro så lavt som 3% rente Venligst svar med denne e-mail: Gregowenloanfirm1@gmail.com

 

Vores tjenester inkluderer følgende:

 

1) Gældskonsolidering

2) Andet prioritetslån

3) Forretningsmæssige lån

4) Personlige lån

5) Internationale lån

6) Lån til enhver art

7) Familielån E.T.C

 

Ingen social sikkerhed og ingen kreditcheck, 100% garanti. Alt hvad du skal gøre er at fortælle os nøjagtigt, hvad du ønsker, og vi vil helt sikkert gøre din drøm til virkelighed. GREG OWEN LÅN FIRM1 siger JA, når dine banker siger NEJ. Til sidst finansierer vi småskala lånefirmaer, formidlere, småskalige finansielle institutioner, for vi har ubegrænset kapital. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om at få et lån, bedes du svare med det samme.

 

Virksomhedskontaktinfo

E-mail-adresse: Gregowenloanfirm1@gmail.com

Tere kõigile. Nägin kommentaare inimestelt, kes on juba saanud laenu puhta südamelaenuga, ja otsustasin siis nende soovituste alusel taotleda ning kinnitasin paar tundi tagasi oma isiklikule pangakontole 20 000 dollarit, mida taotlesin. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad tõelist laenu, taotleda oma e-posti teel (edwardwilliamsloanfirm8@gmail.com)

 

Jeg heter Patricia Martins, en enslig forsørger. Før mannen min døde forlot han oss så mye gjeld, jeg var så forvirret og frustrert over hvordan jeg skulle betale den enorme gjelden. En dag jeg gikk gjennom internett kom jeg over et vitnesbyrd av (Pedro Gonçalo) om hvordan GINA MORGAN hjalp ham med et lån. Så jeg søkte om et lån på € 85 000 EURO med en varighet på 5 år fra selskapet via posten hennes (ginamorganloancompany@gmail.com) Da jeg søkte om lånet, lovte jeg GOD at hvis jeg får lånet, vil jeg la verden få vite hva han gjorde for meg, til min største overraskelse, på mindre enn 48 timer ble lånet mitt gitt med en rente på 2%. Nå har jeg gjort opp mannen min gjeld og startet opp et nytt liv og egen virksomhet. Jeg oppfylte akkurat mitt løfte. Så hvis du ønsker noen form for lån til så lite som 2%, vennligst kontakt GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD på hennes e-post ginamorganloancompany@gmail.com

Jeg heter Patricia Martins, en enslig forsørger. Før mannen min døde forlot han oss så mye gjeld, jeg var så forvirret og frustrert over hvordan jeg skulle betale den enorme gjelden. En dag jeg gikk gjennom internett kom jeg over et vitnesbyrd av (Pedro Gonçalo) om hvordan GINA MORGAN hjalp ham med et lån. Så jeg søkte om et lån på € 85 000 EURO med en varighet på 5 år fra selskapet via posten hennes (ginamorganloancompany@gmail.com) Da jeg søkte om lånet, lovte jeg GOD at hvis jeg får lånet, vil jeg la verden få vite hva han gjorde for meg, til min største overraskelse, på mindre enn 48 timer ble lånet mitt gitt med en rente på 2%. Nå har jeg gjort opp mannen min gjeld og startet opp et nytt liv og egen virksomhet. Jeg oppfylte akkurat mitt løfte. Så hvis du ønsker noen form for lån til så lite som 2%, vennligst kontakt GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD på hennes e-post ginamorganloancompany@gmail.com

Hej,
du, der havde brug for et hurtigt og pålideligt lån uden en streng protokol for at få et lån inden for 48 timer af personlige grunde
har du brug for et lån for at genoplive din virksomhed eller købe et hus? bil; Gør dit eget projekt eller oprette din egen virksomhed for at opfylde din drøm?
e-mail: mariaverasanchez108@gmail.com eller
whatsapp: 33 7 56 84 99 72

Er du en forretningsmand eller en kvinde? Er du i noget økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån for at afbetale gæld eller for at købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan gå videre: luthor2.corploanfirm@gmail.com, whatsapp: +18635356458

* Investorlån
* Gældskonsolidering
* Andet pantelån
* Forretningsmæssige lån
* Personlige lån
* Internationale lån

E-mail: luthor2.corploanfirm@gmail.com
whatsapp: +18635356458

 

Are you a businessman or a woman? Are you in some financial mess or do you need money to start your own business? Do you need a loan to pay off debt or to buy a house or car? 3% loan offer applies if you need a loan so we can proceed: luthor2.corploanfirm@gmail.com, whatsapp: +18635356458

* Investor loans
* Debt consolidation
* Other mortgages
* Business loans
* Personal loans
* International loans

Email: luthor2.corploanfirm@gmail.com
whatsapp: +18635356458

 

Start-up loans: advantageous loans for entrepreneurs and private.

Info: noodleningen001@gmail.com
We are the repairers of the account, here is the opportunity for you, ready (free of charge) we are a private certifier who has been authorized by ISO to grant loans in the European Union for all of Europe if the person complete the theme for to be served.
Info: noodleningen001@gmail.com
You who need to lend money from € 2,000 to € 50,000,000 to anyone wishing to subscribe to a loan application, on an interest rate is 2% to 5% per annum. And the repayment term can be fixed according to your capacity, write to the following address: noodleningen001@gmail.com

Be serious, thank you for refraining.

Er du en forretningsmand eller en kvinde? Er du i noget økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån for at afbetale gæld eller for at købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan gå videre: luthor2.corploanfirm@gmail.com, whatsapp: +18635356458

* Investorlån
* Gældskonsolidering
* Andet pantelån
* Forretningsmæssige lån
* Personlige lån
* Internationale lån

E-mail: luthor2.corploanfirm@gmail.com
whatsapp: +18635356458

 

Velkommen til dig,

Jeg er hr. Wood Herry-akkrediterede pengeudlåner og tilbyder lån til alle mennesker. Har du brug for et lån eller finansiering af en eller anden grund, såsom personlige lån, forretningslån, lånudvidelse, forretningsstartlån, uddannelseslån, gældskonsolidering ,? enhver form for lån kommer ikke i kontakt med os trustloancompany279@gmail.com tilbage for flere detaljer

firmanummer: +380507576274

Jag heter fru Patricia Kingsman, vi är en ny legitim långivare för 2019 och vi gillar att hjälpa alla organ som behöver ekonomisk hjälp från 500 000,00 svenska kronor och 5 000 000,00 svenska kronor och vi ger också ut lån i euro och pund över det så om du behöver hjälp vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din lånetransaktion kan ske nu kommer du att vara med ditt lån de kommande 8 timmarna, det är en snabb överföring och är säker utan försening . Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om du är intresserad

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta ett trevligt småskaligt och medelstort företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut?

Våra lån är välförsäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett ögonblick. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester, utbildning till unika inköp

Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: personliga lån, skuldkonsolideringslån, affärslån, utlåningslån, hypotekslån, osäkrade lån, hypotekslån, avlöningsdagslån, studielån, kommersiella lån, billån, investeringslån, Utvecklingslån, förvärvslån, bygglån, med låg ränta på 2% per annull för individer, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus också med vårt allmänna låneprogram.

VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Skriv tillbaka oss med låninformationen.

LÅNGAREINFORMATION

1) Fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) Stat:
5) Kön:
6) Civilstånd:
7) yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månadsinkomst:
10) Next of Kin:
11) Lånebelopp som behövs:
12) Lånetid:
13) Syftet med lånet:
14) Specifikt datum då du behöver lånet:

Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånekravet.
Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vänliga hälsningar,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hälsningar..
Kontakta oss för ditt säkra och osäkrade lån till en räntesats på 2%
........................................

Påverkar svårigheten med ekonomin dig i år? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägaren till ett utlåningsföretag. Vi erbjuder säkra och säkra lån till en ränta på 2%.

* Är du ekonomiskt pressad?
* Söker du pengar för att betala krediter och skulder?
* Söker du finans för att starta ditt eget företag?
* Behöver du privata eller affärslån för olika ändamål?
* Söker du lån för att genomföra stora projekt?

Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån till en ränta på 2%.

* Låna allt upp till 95 000 000 svenska kronor.
* Välj mellan 1 till 20 år att återbetala.
* Välj mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
* Flexibla lånevillkor.
Vänligen om du är intresserad, kom tillbaka med oss ​​via den här e-postadressen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi lovar 100% garanti för att du får ditt lån i slutet av denna lånetransaktion. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

Hälsningar
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman låneföretag

hei,
du som trengte et raskt og pålitelig lån uten streng protokoll for å få et lån innen 48 timer av personlige årsaker
trenger du et lån for å gjenopplive virksomheten din eller kjøpe et hus? bil; Gjør ditt eget prosjekt eller opprette din egen virksomhet for å oppfylle drømmen din?
e-post: mariaverasanchez108@gmail.com eller
whatsapp: +33 7 56 84 99 72

Sider

Tilføj kommentar