Forside » Første arbejdsdag

Første arbejdsdag

Så kom vi endelig til 1. august – første arbejdsdag. Jeg har haft det som en skoleelev på første skoledag, spændt, nervøs og utrolig forventningsfuld.

Dagen startede med en præsentation i byrådssalen for personalet på Rådhuset. Her var det vigtigt for mig at få sendt det budskab, at der ikke ligger skuffeplaner eller andre planer for det arbejde vi står over for. Det er ikke det samme som, at der ikke skal ske noget i organisationen, for det skal der helt sikkert, men det betyder meget for mig, at planer laves i fællesskab og at der er et stort ejerskab til dem.

Det var også vigtigt for mig at præsentere to af mine værdimæssige kæpheste, nemlig at ledelse er for vigtigt til at overlade til ledere alene og at man som direktør skal kunne gå foran og holde sig i baggrunden på samme tid.

Der ud over var det også vigtigt for mig at sende det signal, at effektivisering og stram økonomistyring er noget vi fortsat skal have skarpt fokus på. Det er simpelthen en forudsætning for, at vi kan løse de udfordringer vi står over for og skabe en fortsat udvikling. Helst på en måde, der er spændende og udviklende for den enkelte medarbejder og i samklang med det politiske niveau

Nu er Guldborgsund Kommune teknologisk mere på dupperne end jeg har kendt til tidligere og derfor blev min introtale filmet og kan ses her:

http://ms.arkena.dk/show/?k=134380785623477ca8ec35c0a750efd9b3bd667e5ee5c01071

Ellers er dagen gået med at komme rundt på Rådhuset og få en fornemmelse af det store hus. Jeg gør mig ikke nogen forestilling om at jeg kan huske alle de navne og funktioner jeg blev præsenteret for, men det er alligevel rart at have været rundt i huset. Det gjorde et stort indtryk på mig hvor positivt jeg blev modtaget og hvor mange spændende problemstillinger og ideer, der blev præsenteret i de mange korte samtaler jeg havde. Det lover godt for fremtiden og det giver mig et klart billede af en stor parathed til at arbejde med de små og store ændringer vi står over for.

Det er bestemt med et positivt indtryk at jeg slutter første arbejdsdag.

Claus

Kommentarer

Velkommen og følelsen af første skoledag kender vi andre også til – for skolens elever er det så også lig med “TILBAGE TIL VENNERNE” :-)
Må det komme til at føles sådan for dig også.
En åben blog er god, for vi er personalegrupper, der ikke har interaktiv del i kommunens intra , dog kan vi se Strømmen, hvis vi logger på skolernes computere på skolen.
Ane Riise-Knudsen, Nørre Vedby skole

Ja det håber jeg bestemt, altså at det bliver en løbende positiv opgave at møde på fabrikken hver morgen.

Jeg har en søn, der skal starte på gymnasiet her om få dage. Det er noget lidt andet end min situation, hvor man skifter fra en kommunal forvaltning til en anden. Han skifter også rammer, det tror jeg faktisk ikke altid er helt så nemt som vores jobskift. Omvendt prøver jeg også at gøre mit rammeskift så “dramatisk” som muligt, for at udnytte muligheden for at se på tingene i Guldborgsund med nye øjne.

Claus

Velkommen til Claus.

Ideen med bloggen er super, en god måde at komme ud “fra kontoret på”

Hilsen Wickie

Og hvis vi så kan kombinere det med indtryk fra den store del af kommunen, der er uden for direktørkontoret så vil det være perfekt!

Velkommen til Claus. Desværre havde jeg ikke mulighed for, at deltage i mødet på Rådhuset i går. Desværre er der ikke mulighed for, at skrue op for din introtale – så du kan ses….men ikke høres tydeligt. Jeg har kontaktet IT-afdelingen med håb om hjælp.
Bloggen er en fantastisk ide:-)
Med venlig hilsen
Anne
Sprog- og Integrationscenter

Kære Anne
Vi har forsøgt at forbedre lyden på videoen, så nu håber jeg at det lykkedes at høre hvad der bliver sagt.
Mvh Nicolai

Tilføj kommentar