Forside » Der kom en bænk

Der kom en bænk

Jeg svømmer tit om morgenen inden jeg møder på arbejde, oftest i Greve Svømmehal, der ligger klods op ad Rådhuset. I svømmehallen er der blevet indført et elektronisk indgangssystem, så man ved hjælp af et armbånd kan komme ind, låse sit skab osv. Ganske smart og sparer samtidig mandskab til salg af billetter. Da systemet gik i luften, blev det indført sådan, at man skulle vente uden for hovedindgangen indtil kl 6.30 før man kunne komme ind. Dette var en ændring i forhold til tidligere, hvor man kunne komme ind i indgangspartiet og vente indtil der blev lukket op. Morgensvømmerne blev mere og mere utilfredse med at skulle vente udenfor, især fordi vejret blev dårligere og dårligere.

Som en del af ventekøen før 6.30 måtte jeg lægge øre til kritikken. Jeg gik videre med mit syn på en løsning og vi endte med, at dørene nu åbnes før 6.30, så man kan vente indenfor inden billetsystemet åbner 6.30. Det har jeg høstet stor ros for blandt morgensvømmerne.

Forleden var den galt igen. Der var blevet fjernet en bænk fra herrernes omklædningsrum og de vante pladser var i opbrud og pladsen mere trang. Igen blev jeg foreholdt det urimelige fra morgensvømmerne - "fiks det, du er da kommunaldirektør" - og igen prøvede jeg at løse det. Det viste sig, at der faktisk var en ny bænk på vej, men i svømmernes optik, er det mig, der har fikset det.

Begge gange har jeg været meget tilfreds med mig selv. Også selv om jeg egentlig har blandet mig i noget, der ikke er mit ansvar og haft et meget detaljeorienteret fokus.

I samspillet mellem politik og administration, har jeg ofte hørt mig selv tale om, at man politisk skal fokusere på de overordnede linier, mens administrationen nok skal tage sig af de konkrete problemer. Men sådan fungerer virkeligheden jo bare ikke altid. Politikerne møder også borgere med problemer, lige som jeg gør og politikerne har også et behov for at løse de helt konkrete problemer.

I stedet for at slide hinanden op med bud på, hvordan tingene kunne og måske burde være anderledes, tror jeg, at vi i stedet skal blive bedre til at håndtere et fokus på både de store linier og de konkrete problemer. Bedst, hvis der ud af de konkrete løsninger kan uddrages nogle overordnede linier for, hvordan vi fremadrettet arbejder, så problemerne ikke opstår igen.

Det kan lyde banalt, men jeg føler, at vi har behov for at udvikle nogle mere nuancerede syn på rollefordeling og samspillet mellem politik og administration. Til brug for gensidig respekt og tillid.

Claus

Kommentarer

Hi am Dobson, private lender. As a loan lender, we offer loans at an interest rate of 2% per annum and between $ 10,000.00 and $ 500,000.00 and € 10,000.00 to € 500,000.00. 100% guaranteed and unsecured loans are available. We have guaranteed financial services to our numerous customers all over the world. With our flexible loan packages, loans can be processed and money transferred to the borrower within 2 days. We work clearly and understandably and offer all kinds of loans to interested customers, businesses, individuals and real estate investors. Contact us by email: dobsonquickloan@gmail.com

 

Hei there.We tilbyr lån fra $ 5000 til $ 900,000. Med full juridisk dokumentasjon av finansieringen samt godkjenning og lisensiering av akkrediterte midler til kunder innen 3-5 virkedager. Kontakt oss via: freedomfinancialnetwork2019@gmail.com noen av de følgende ;
Hard penger lån,
Personlige lån,
Bedriftslån
Joint venture lån
Studielån,
billån,
Byggelån,
bro over lån,
Personlige lån,
Boliglån, E.T.C
Vennligst kontakt oss på; freedomfinancialnetwork2019@gmail.com

FÅ OP TIL 100.000 KR. 
FOR DIN BIL

Vi Køber alle slags biler, uanset alder og stand. Skal du have solgt din bil her og nu, vil vi gerne give et uforpligtende bud. Ring eller udfyld vores formular det er helt GRATIS at få et tilbud.

 

HØJ SKROTPRÆMIE 
FOR DIN BIL

Vi modtager alle slags biler: Personbiler, Varebiler, Skrotbiler , Skadede og defekte biler, 4×4-hjuls, Biler uden afgift, ATV’er Leasingbiler Motorcykler mv. www.skrotpriser.com Danmarks Højeste Skrotpræmie 

Tilføj kommentar