Fejlmeddelelse

 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
Forside » Nye briller og færre mål

Nye briller og færre mål

Hvis man tager alle kommunens politikker og klipper ud, hver gang der er en målsætning, så når vi op på 500-600 målsætninger. Hvis vi prøver at skrive målsætningerne bare lidt sammen, så ender vi på 283 (Du kan se dem alle her). Eksempelvis indeholder frivillighedspolitikken 22 målsætninger, der favner bredt i forhold til målgrupper og indsatsområder.

De mange målsætninger er resultatet af, at man ved hver ny politik så at sige er startet stort set forfra og har formuleret målsætninger uden at skele til, hvilke målsætninger der allerede ligger eller om de målsætninger man er ved at formulere er i modstrid til andre målsætninger.

Resultatet er i hvert tilfælde et stort rod, der ikke rigtig kan bruges til noget som helst. Med så mange målsætninger, kan man sætte en hvilken som helst indsats i gang og så finde en målsætning, der dækker. Men der er ikke nødvendigvis nogen samlet retning for de mange målsætninger og de hjælper meget lidt som pejlemærker for de prioriteringer vi løbende skal foretage.

Her i weekenden har byrådet haft strategiseminar og vi drøftede de mange målsætninger. Til brug for drøftelserne havde vi printet alle målsætningerne ud og sat dem op på en væg. Det var en stor ahaoplevelse at se, hvor mange målsætninger der er og hvor meget det fylder.

At vi er nået så langt ud eller langt op i forhold til antallet af målsætninger skyldes dels, at man løbende politisk gerne vil vise handlekraft og sikre fokus på bestemte områder, men også at vi i administrationen har haft en tendens til at få politikerne til at vedtage forskellige målsætninger, der legitimerer eksisterende indsatser eller noget vi administrativt gerne vil arbejde videre med.

Når nu de mange, mange målsætninger er blevet bygget op over flere år, er det ikke ligetil at afskaffe dem alle hen over en weekend. Det var heller ikke resultatet af byrådets drøftelser, men vi er på vej hen imod en pejling af, hvilke målsætninger, der er vigtigere end andre. Samtidig er der et stort ønske om at få skabt en forenkling så målsætningerne rent faktisk kan bruges til noget.

I forhold til at kunne bruges som rettesnor for kommende til og fravalg, er der brug for færre målsætninger og målsætninger, der ikke er så rummelige, at de dækker over en hvilken som helst indsats. Vi skal kunne bruge målsætningerne som prioriteringsgrundlag.

I min verden ville det være fantastisk, hvis vi kan gå fra de nuværende 283 målsætninger til et sted, der ligger noget tættere på 10 målsætninger. Måske er det urealistisk, men det er mit håb.

I arbejdet med de mange målsætninger, har vi opdelt dem inden for 6 livsfaser: Børneliv, ungeliv, voksenliv, seniorliv, ældreliv samt vækst- og erhvervsliv. Tanken med opdelingen i livsfaser er, at borgernes fokus i høj grad er drevet af deres aktuelle livssituation og ikke så meget på, hvordan vi opdeler vores politikker. Mange af vores nuværende politikker indeholder tiltag og målsætninger rettet mod bestemte målgrupper uden at målgrupperne nødvendigvis har blik for den logik, der ligger bag politikkerne. Som borger er du eksempelvis mere optaget af, hvordan du kan bidrage med at gøre en forskel og ikke om det lige er beskrevet i en frivillighedspolitik, en fritidspolitik eller en politik for pårørende.

Arbejdet med målsætningerne har også tydeliggjort, hvordan langt de fleste er formuleret med kommunale briller. Vi formulerer målsætninger, der tager afsæt i kommunens logik og ikke med afsæt i hvordan borgeren ser på kommunen. Nedenfor er der eksempler på forskellig optik, og desværre har vi meget sjældent borgerbrillerne på, når vi formulerer målsætninger. Det gælder kun i ganske få procent af tilfældene.

Kommunebriller:

 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at borgere med psykiske lidelser skal tilbydes et lokalt tilbud, som passer til den enkeltes behov (Psykiatripolitik 2015-2018, Tema 1: Nære tilbud, side 6.)
 • Greve Kommune vil med udgangen af 2014 opfylde grundniveauet i alle forebyggelsespakker fra Sundhedsstyrelsen (Sundhedspolitik 2013-2016, Tema 1: Sunde borgere der trives, s. 6)
 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at såfremt borgeren ønsker det, vil deres pårørende altid blive inddraget i væsentlige beslutninger, der har betydning for borgerens helbred, liv og hverdag (Pårørendepolitik, Tema 2: Samarbejde og håndtering af eventuelle konflikter, s. 8)
 • Børnenes faglige udbytte af undervisningen skal understøttes gennem tidssvarende og varieret undervisning, der tilgodeser det enkelte barns måde at lære på (greve Kommunes Skolepolitik 2012-2016, Fokusområde: Digital skole – 1:1 skolen, s. 4)

Borgerbriller:

 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at flere borgere med psykiske lidelser lever et sundt og aktivt liv (Psykiatripolitik 2015-2018, Tema 2: Større fokus på at fremme fysisk sundhed, side 8).
 • Greve Kommune skal gøres til et mere attraktivt sted at bo – med et større og mere varieret udbud af kvalitetsboliger – for at tiltrække og fastholde flere yngre familier. Greve Byråd har besluttet, at fokusere på de erhvervsaktive 25-44årige, dvs. yngre familier (Greve – et godt sted at bo. Boligpolitisk strategi, s. 18)

Så ud over, at vi skal arbejde for at få færre mål, skal vi også se os om efter nye briller.

Claus

Kommentarer

God dag sir / fru

Vi tilbyder lån til private og kommercielle organer med en meget lav årlig rente på 3%, 1 år til 25 års tilbagebetaling. Vi giver lån i intervallet 5.000 til 500.000.000. Dette for at udrydde den voksende historie med Bad Credit og også for at bringe stabil fortjeneste til både vores virksomhed og vores kunder.

Mister du søvn om natten og bekymrer dig, hvordan du får et lån? Kontakt: Paul Loan Agency nu via E-mail: paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110

Vi tilbyder lån til en lav rente på 3% og vi tilbyder.

* Personlige lån
* Gældskonsolideringslån
* Venturekapital
* Forretningslån
* Uddannelseslån
* Huslån
* Lån af enhver grund

For mere presserende information Gå straks tilbage til os. paulhelpfund@yahoo.com eller WhatsApp: +91 733 787 3110
Hilsen
Hr. Paul Moritz

Sky Wealth lån Firm, vi giver lån til en rente 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved bestemmelse af lånebeløbet er mellem 100 mio. Låneforpligtelser på 1.000 Euro-lån til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

Vi tilbyder forskellige lån

* Personlige lån (sikrede og usikrede)
* Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
* Konsolideringslån

Ingen forhåndsgebyrer
  

Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Fru Mary Mason.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

 

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas, jeg kommer fra Kansas, for et par måneder siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten $ 750, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra hr. Frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 350.000 blev godkendt inden for 72 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I er nødt til at være forsigtige og årvågen .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Kathy Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Søger du økonomisk hjælp? Vi tilbyder alle typer lån til kun 3%. Hvis du er interesseret hurtigt Kontakt: saara.kemi@gmail.com

God dag

Har du brug for et lån til ethvert formål? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

Er du på udkig efter et REAL FINANCIAL CREDIT COMPANY til at yde lån fra 10.000 euro til 10.000.000 euro (til et erhvervsliv eller virksomhedslån, personlige lån, realkreditlån, billån, gældskonsolideringslån, venturekapital, sundhedslån osv. ))
Eller var du et lån fra en bank eller en finansiel institution af en eller anden grund?
Ansøg nu og få et rigtigt finansielt lån, behandlet og godkendt inden for 3 dage.
PACIFIC FINANCIAL LOAN FIRM, vi er en långiver på internationalt plan, som giver reelle finansielle lån til enkeltpersoner og virksomheder med en lav rente på 2% med et gyldigt ID eller internationalt pas eller dit land til verifikation.
Lånetilskuddet starter 1 (et) år efter modtagelsen af ​​lånet, og tilbagebetalingsperioden er fra 3 til 35 år.

FOR Umiddelbar reaktion og behandling af din ansøgning om bord inden for 2 ARBEJDSDAGE,
Kontakt os direkte via dette brev: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

Kontakt os med følgende oplysninger:

Fulde navn: ____________________________
Det krævede beløb som et lån: ________________
lån Varighed: _________________________
Målet for lånet: ______________________
Fødselsdato: ___________________________
Køn: _______________________________
Civilstand: __________________________
Kontaktadresse: _______________________
By / Postnummer: __________________________
Land: _______________________________
Beskæftigelse: ____________________________
Mobiltelefon: __________________________

Send din anmodning om øjeblikkelig reaktion på: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

tak

Adm. Direktør fru victoria johnson
PACIFIC FINANCIAL LOAN FIRM
Email: pacificfinancialloanfirm@gmail.com

Hej

Vi er Easy Loan Firm, vi tilbyder både lang og kortfristet lånefinansiering. Vi tilbyder sikre og fortrolige lån til en meget lav rente på 3% om året, Personlige lån, Gældskonsolideringslån, Venturekapital, Virksomhedslån, Virksomhedslån, Uddannelseslån, Hjemlån og Lån af en eller anden grund!

Vi er det pålidelige alternativ til bankfinansiering, og vores ansøgningsproces er enkel og ligefrem. Vores lån varierer fra 5.000,00 til 25.000.000.00. Yderligere info: Vi bliver hurtigt det private, diskrete og serviceorienterede udlånsvalg for generelle lån. Vi er firmaet til at vende sig til, når traditionelle udlånskilder mislykkes.

Hvis du er interesseret, gør det ikke
tøv med at kontakte os med oplysninger nedenfor ved

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
 
Varme hilsner,
Hr. Derek douglas
Head, Loans Application Department,
Nem lån.
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Hej,
Ønsker du at starte en ny virksomhed eller øge din eksisterende virksomhed?
Har du en drøm, du har brug for penge for at opnå?
Ønsker du at købe det drømmehus eller bil?
Hvilken slags lån har du brug for?
Har du været skuffet?
Har du været forsinket?
Har du søgt og ikke haft nogen hjælp?
Har du mistet håbet om et rigtigt firma, der bekymrer sig om dine drømme og trøst?
Du behøver ikke se mere - BetterLife er her!
Vi er BetterLife, og vi er her for at gøre dit liv enkelt og bedre.
Vores omdømme taler for sig selv og vores kunder siger, at vi er de bedste.

Vores agenter er de bedste!
Vores ydelser er som ingen andre!
Vores interesser er fantastiske!
Vi afventer at høre fra dig og hjælpe dig med at nå dine drømme

Ansøg om et hurtigt lån i dag ...

BetterLife vil få det til at ske,
Besøg os i dag, og du vil vidne om vores loyalitet

Til henvendelser,
Email: jmdaly99@protonmail.com

ELLER

Ansøg om lån på: https://betterlifefunds.org

-J. Daly

Здравейте всички навън, надявам се, че всички вие сте добре ??? Моите имена са г-жа Мелиса Николас, идвам от Канзас, преди няколко месеца бях затънала в лоша финансова ситуация и имах нужда от спешен заем, за да платя сметките си и да се върна на крака финансово поради настоящата си финансова ситуация, отказана от банката ми. за да ми дадат заем, така че не ми остава друга възможност, освен да търся необезпечен заем онлайн, в процеса на изследванията си бях жертва на измама и загубих почти 750 долара и бях в повече неприятности и почти дадох до надеждата за получаване на заем, докато намерих онлайн пост, постът е споделено свидетелство от г-н Франк от щата Чарлстън, което свидетелства за това как той е получил $ 50,000 от Kathy Finance Inc. след като е прочел публикацията, която реших да се свържа с Kathy Finance Inc. имейл: (kathyrichardfinance@hotmail.com) контакт, споделен в публикацията, моето необезпечено искане за кредит от $ 350,000 беше одобрено в рамките на 72 часа от моята молба и кредитът ми беше платен по банковата ми сметка без никакви пропуски.

Искам да изразя дълбоката си благодарност и също така да посъветвам търсещите заеми там да бъдат много бдителни, защото има много измамници там с единствената цел да измамят невинните търсещи заеми, така че вие ​​трябва да бъдете внимателни и бдителни. , които имат нужда от кредит Препоръчвам Kathy Finance Inc, можете да се свържете с компанията по електронната поща: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Благодаря ви, че прочетохте моето свидетелство, желая ви късмет.

Вашият,
Мелиса Никола.

Har du brug for økonomisk bistand af nogen art? Personlige lån? Erhvervslån? Realkreditlån? Landbrugs- og projektfinansiering? Vi giver ud lån til 3% rentesats! Kontakt: (gkfinance01@gmail.com)

Kontaktperson: Demetrios Daniel
Kontakt email adresse: gkfinance01@gmail.com
Skype: gk.finance
WhatsApp: +447451205806

3% lånetilbud

LENDING TREE GROUP INC

Have you been serching about where you can get loans

A loan to pay off your debt easily?
A loan to start the kind of business you want to do?
A loan for educational purposes?
A loan to buy an apartment?
A loan to buy the dream car?

Look no further, LENDING TREE INC offers loans
No hidden payment from 1,000 to 20,000,000 EURO / USD / PUNDS
At a very low interstate of 3%
We have formed a network of lending and provision
of financial assistance to customers worldwide.

We look to keep up with our standard of expertise
By offering our services at any time of the day.
We give loans to those who need financial assistance in the form of 1 to
20 years

Our services also include

; real financing
; investor real estate
; building loans
; business start-up loans
; mortgage loans
; consumer loans
; FHA loans
; personal loans
; car loans and
etc. If you need a loan or financial assistance, please contact us

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lending-tree@outlook.com

whatsapp: +1 213 419 2419

Warmest regards

God dag

Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for en økonomisk løsning? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er nemme, Kontakt os i dag for at få det lån du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rentesats på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

Hej,

Har du brug for et behageligt lån til din tilfredshed? Vi tilbyder et overkommeligt 3% rentetillæg til lokale og internationale låntagere. Vi er certificerede, betroede, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske, og vi arbejder sammen. Vi giver højst et langtidslån fra 2 til 50 år.

Har du brug for et direkte, let og overkommeligt lån til at betale for gæld, starte en virksomhed eller af en anden grund? Hvis ja, kontakt os venligst med din låneanmodning.

Dette tilbud er for seriøse mennesker.

Kontakt os, hvis du er interesseret, via:
Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
pålidelig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

Med venlig hilsen,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

 

3% Enkelt og overkommeligt lånetilbud

Hi,

Need an urgent loan to solve your financial needs? We offer loans from 2,000.00 to 100.000.000.00. We are reliable, powerful, fast and dynamic without credit and offer 100% foreign loan guarantee during this transfer.

    We also issued a loan all currencies with 3% interest on all loans .... If you are interested, come back to us through the company

WhatsApp number: (+79037106753)

This email: Please come back to us if you are interested, at: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                 zekoceanfinance@gmail.com

 

Regards,

Sir. Lanlazar marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et pant? Søg ikke mere som vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer en ting fra fortiden.

Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyder lån til dem, der er interesseret i en rimelig rente på 2%. Området spænder fra $ 5.000,00 til et maksimum på $ 100.000.000.00 dollars.

Vores lån er godt forsikret, da maksimal sikkerhed er vores prioritet.
Kontakt os via email: oceanfmortgages@gmail.com
Hilsen
Max Bent

Hej Goddag

Jeg er investor Mohammed ved navn, Har du brug for et sikret lån, har du forsøgt at ansøge om et lån. Og du har stil ikke været i stand til at få det nu Lad mig fortælle dig, at du kan få dit lån fra os og i en god tilstand, hvordan miuch lån vil du have og hvad års varigheden bare email: SantanderGrouploans@hotmail.com nu så hurtig respons Via whatsapp: +2348086496570

Vores mål er at låne til økonomisk mindre privilegeret. Dette er et privat finansieringsselskab, der yder både private og virksomheder. Vores udlånsrente er 3%. Alle typer af lån som realkreditlån, egenkapital, gældskonsolidering, konstruktion, personlig, business (startups og expansion), studerende og autolån er tilgængelige her. Besøg os på info.prospect@protonmail.com eller whatsApp +34632232897

Hej, jeg hedder Charlotte Müller, jeg er tysk og jeg er general manager for Moon Light Loan Firm. Har du brug for et hurtigt, langt eller kortvarigt lån med en relativt lav rente så lav som 3%? Er økonomiens besvær med at påvirke dig i år? Vi tilbyder sikre og sikre lån email os på (moonlightloanfirm@gmail.com)

* Søger du penge til at udbetale kreditter og gæld?
* Søger du finansiering til at oprette din egen virksomhed?
* Har du brug for private eller erhvervslån til forskellige formål?
* Søger du lån til at udføre store projekter?
* Har du brug for et lån på mindre end 24 timer?

Hvis dit svar er ja, kan jeg hjælpe dig.

* Jeg kan tilbyde dig op til € 10.000.000 Euro.
* Du kan vælge mellem 1 til 30 år at tilbagebetale.
* Du kan vælge mellem månedlige og årlige afdragsplan.
* Fleksible lånevilkår.

Venligst hvis du er interesseret, check tilbage med mig via denne email adresse: (moonlightloanfirm@gmail.com)

Du har 100% garanti for, at du vil modtage dit lån i slutningen af ​​denne lånetransaktion.

Var lidenskabelige med at gøre økonomisk inklusionstælling.
Vores lån og investeringsprodukter er designet til at tilbyde dig bekvemmelighed og værdi.

Varme hilsner
Fru Charlotte Müller

God dag

Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for en økonomisk løsning? Bridge Finance tilbyder kærlighed med en gunstig rente. Vores lån er nemme, billige og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rentesats på kun 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, bedes du straks kontakte os via (adrianbay0008@gmail.com)

Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

 

Hej alle derude, jeg håber du er okay ??? Mine navne er fru Melissa Nicholas. Jeg kommer fra Kansas, for nogle måneder siden blev jeg suget i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån til at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, nægtede min bank at give mig et lån, så jeg blev efterladt uden anden mulighed end at søge et usikret lån online i min undersøgelsesproces, jeg var offer for bedrageri, og jeg tabte næsten 750 dollar, og jeg havde mere problemer, og jeg gav næsten op håb om at få et lån, indtil jeg fandt en online indlæg posten var et fælles vidnesbyrd fra hr. frank fra Charleston stater, der vidner om, hvordan han fik $ 50.000 fra Kathy Finance Inc. efter at have læst stillingen jeg besluttede at kontakte Kathy Finance Inc. via email: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delt i indlægget, blev min usikrede lån anmodning på $ 350.000 godkendt inden for 72 timer efter min anmodning og mit lån blev betalt på min bankkonto uden udeladelse.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgere derude for at være meget årvågen, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at bedrage de uskyldige lånesøgere, så jer skal være forsigtige og årvåge .. for dem der har brug for et lån jeg anbefaler Kathy Finance Inc, kan du kontakte virksomheden via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig lykke.

Dine,
Melissa Nicholas.

Få et billigt lån i dag. Vi er hurtige og garanterede. Vi tilbyder lån fra $ 1.000,00 til $ 100.000, på en meget lav 3,6%. Ansøg nu, hvis du er interesseret i et lån. Vi er hos: richardwilliamsloanfirm24@gmail.com

Vores mål er at låne til økonomisk mindre privilegeret. Dette er et privat finansieringsselskab, der yder både private og virksomheder. Vores udlånsrente er 3%. Alle typer af lån som realkreditlån, egenkapital, gældskonsolidering, konstruktion, personlig, business (startups og expansion), studerende og autolån er tilgængelige her. Besøg os på { info.prospect@protonmail.com } eller WhatsApp os på +34632232897

 

Har du brug for et hurtigt lån til erhvervslivet eller at betale regninger med 2% rentesats? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, studielån, gæld

konsolidering lån e.t.c. Ligegyldigt din kredit score. Vi er garanteret i at give finansielle tjenester til vores mange kunder over hele verden. Med et maksimum

Varighed periode 1 til 30 år, Vores lån varierer fra $ 3.000USD (Tre tusind USD) til $ 50, 000,000.00USD. (50 mio. USD). Vi er her for at møde din økonomiske

behov, mail til os via email: bryancrownserviceloan@gmail.com

Hej

Er du i nogen form for økonomisk vanskelighed? Hvis ja! Kontakt Star Finance For små og store lån beløb. Vi tilbyder alle former for lånetjenester til at opfylde dine økonomiske behov som:

  Personligt lån,
Gæld Konsolidering Lån,
Venture Capital,
Business Loan,
Uddannelseslån,
Hjemlån til lav rente på 2%.

Kontakt os i dag via e-mail: starfinancials101@gmail.com

  Din tilfredshed og økonomisk succes er vores mål, og din arbejde med os vil være en god oplevelse.

dine
Samuel David

Hej,

Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 100.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med 3% renter for alle lån og uden forudbetalinger .... Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                zekoceanfinance@gmail.com

 

Hilsen,

Hr. Lanlazar marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

Har du brug for et uopsætteligt lån, et lån til at starte en ny forretningslinje eller at betale for gælden KONTAKT OS NU. Låneforsikringsselskab Låner, vi er et legitimt, registreret og garanteret lånevirksomhed, og vi giver lån til enkeltpersoner, virksomheder, offentlige virksomheder, kirker og erhvervsorganisationer og mennesker af alle slags. Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for økonomisk løsning? Courtney Investments Limited er løsningen på alle dine økonomiske problemer, vores lån er nemme og hurtige. Kontakt os i dag for det lån, du ønsker, vi kan arrangere ethvert lån, der passer til dit budget med kun 3% rentesats. Hvis du er interesseret, kontakt os via email: Goodnewsloanfrim36@gmail.com

Leder du hurtigt efter et lån? Ønsker du at afregne dine regninger og købe ejendom Investeringslån Bygningslån? Jeg kan garantere dig 24 timers lånegodkendelse. Vi er et investeringsselskab i verdensklasse, der tilbyder alle former for finansielle tjenesteydelser med fleksible tilbagebetalingsbetingelser og en rettidig afslutningsplan. Kontakt os via e-mail for detaljerede oplysninger: andyjameslending@outlook.com

 

God dag,

   Hvis du er forretningsmand eller kvinde? Hvis du har nogen økonomisk stress eller har du brug for midler til at starte din egen virksomhed? Har du brug for lån til
betale af gælden eller betale regninger? Har du lav kredit score og har du svært ved at få lån fra lokale banker og andre pengeinstitutter? Har du brug for et lån eller finansiering som:

a) personlige lån
b) uddannelse,
c) Gældskonsolidering,
d) ekspansion,
e) osv

   Vi tilbyder lån til enkeltpersoner, firmaer og samarbejdsorganer med 3% rente pr. Årligt. Minimumsbeløbet du kan låne er $ 2.000,00 US til maksimalt $ 50 millioner. Venligst hvis du er interesseret, kontakt os med nedenstående e-mail-oplysninger.

KONTAKT OS NU: info.trustfirm2012@gmail.com
NAVN: Fru Catherine Cole

 

Hej,

 Jeg er hr. Alexander Kroos, en registreret og akkrediteret långiver. Jeg giver udlån mellem 5.000 euro til 1.000.000.00 euro til ærlige individer med 3% rentesats i en periode på 5-25 år efter omstændighederne. Tilbagebetalingen vil ske i månedlige rater, der begynder 3 måneder efter modtagelsen af ​​lånet. vi giver ud lån til den laveste rente på 3% ydelser udført omfatter:
 Personlige lån
 Studielån
 Virksomhedslån

  Hvis du er interesseret i at få et lån fra os, kontakt mig via e-mail, realityloanfirm5@gmail.com

Ansøg om et presserende lån

Meget fed artikel. Helt klart værd at læse!

 

https://premiumbanks.dk/hurtige-laan/

Hi am Dobson, private lender. As a loan lender, we offer loans at an interest rate of 2% per annum and between $ 10,000.00 and $ 500,000.00 and € 10,000.00 to € 500,000.00. 100% guaranteed and unsecured loans are available. We have guaranteed financial services to our numerous customers all over the world. With our flexible loan packages, loans can be processed and money transferred to the borrower within 2 days. We work clearly and understandably and offer all kinds of loans to interested customers, businesses, individuals and real estate investors. Contact us by email: dobsonquickloan@gmail.com

 

Hej,

Har du brug for lovlige og hurtige lån?

Tilmeld dig og få lånet hurtigt!

Vi tilbyder økonomisk assistance til folk, der søger lån. kreditfinansiering og driftskapital til etablering af et nyt selskab eller udvidelse af eksisterende virksomhed. Vores lån tilbydes til en gunstig sats på 2%. Interessenter bør kontakte os via email: (adribay0008@gmail.com)

Hej,

Har du brug for en legitim og hurtig lånetjeneste?

Tilmeld dig nu og få dit lån hurtigt!

Vi yder økonomisk hjælp til folk, der søger lån. Kreditfinansiering og driftskapital til at starte en ny virksomhed eller udvide eksisterende aktiviteter. Vores lån tilbydes til en gunstig sats på 2%. Interesserede bør kontakte os via email for yderligere information: (adribay0008@gmail.com)

Hej

Leder du efter et presserende lån? Jeg har en god nyhed for dig! Vi tilbyder lån fra $ 1000 til $ 50 millioner til 2% rente pr. År.
Vi tilbyder lån til forretningsudvikling, personlige lån, auto lån osv.

Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.

  Hvis interesseret kontakt os på:

Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +14062845321

Hilsen
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Hei there.We tilbyr lån fra $ 5000 til $ 900,000. Med full juridisk dokumentasjon av finansieringen samt godkjenning og lisensiering av akkrediterte midler til kunder innen 3-5 virkedager. Kontakt oss via: freedomfinancialnetwork2019@gmail.com noen av de følgende ;
Hard penger lån,
Personlige lån,
Bedriftslån
Joint venture lån
Studielån,
billån,
Byggelån,
bro over lån,
Personlige lån,
Boliglån, E.T.C
Vennligst kontakt oss på; freedomfinancialnetwork2019@gmail.com

Kære lånesøgere

Har du økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om lån, skal du kontakte os igen med nedenstående email: elenanino0007@gmail.com

Navn:
Det krævede lånebeløb:
Lånetid:
Mobilnummer:

Tak og Gud velsigne
TILLID
Elena

Syntes jeg lyder meget spændende, kan jeg få lov til at høre mere omkring det?

Mvh

Bent Andersen

http://xn--terrassebrdder-9ib.dk/

Overraskende hvor mange målsætninger der egentlig bliver lavet, men rart at se der bliver taget intiativ til at få ryddet lidt op i det hele. 

Og som Marcus Andersen også har nævnt i sin kommentar så lad vær med at skrive til de mails der. Det er det rene snyd. Hvis du endelig skal tage et lån så find det på sådan en side her.

Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

 

Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular og trykke send.  Så ringer vi dig op, og giver dig et super godt tilbud på skrotbil i København. Det er gratis og uforpligtende at bede om et tilbud på skrotbil hos Skrotpriser.com

Super god idé at få sat det hele op på den måde. Man kan hurtigt blive overrasket over hvor meget med spredehagl man egentlig har skudt. Hvordan skal man nogensinde kunne holde styr på så mange forskellige målsætninger? 

Tror måske jeg skal kigge lidt på mine egne målsætninger og se om jeg ikke også kunne bruge noget oprydning..

PS: I øvrigt, så bør folk ikke skrive til den mail der står i kommentaren ovenfor. Det er 100% humbug. Så er det trods alt bedre at kigge på en anden hjemmeside der tilbyder lån, som her fx.

lån! lån!! lån!!!Leder du efter en velrenommeret og akkrediterede privat lån selskab, der yder lån til lifetime mulighed for.Vi tilbyder alle typer af lån i en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, boliglån, studielån, business lån, anlægslån, gæld konsolidering og meget mere.Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner?Har du brug for en konsolidering af lån eller et realkreditlån? DAo ikke mere ligner vi er her for at alle dine finansielle problemer en saga blot.Vi låne penge til enkeltpersoner og virksomheder, der har brug for finansiel bistand på en på 2%.Ingen CPR-nummer krævede og ingen kredit check kræves, 100% garanteret.Jeg vil bruge dette medie til at meddele, at vi leverer pålidelig og støttende bistand, og vi vil være glade for at tilbyde dig et lån.Så send os en e-mail til: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) til at ansøge om et lån

Sider

Tilføj kommentar