Fejlmeddelelse

 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6407 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
 • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /home/direktoerensblog/public_html/includes/common.inc).
Forside » Nye briller og færre mål

Nye briller og færre mål

Hvis man tager alle kommunens politikker og klipper ud, hver gang der er en målsætning, så når vi op på 500-600 målsætninger. Hvis vi prøver at skrive målsætningerne bare lidt sammen, så ender vi på 283 (Du kan se dem alle her). Eksempelvis indeholder frivillighedspolitikken 22 målsætninger, der favner bredt i forhold til målgrupper og indsatsområder.

De mange målsætninger er resultatet af, at man ved hver ny politik så at sige er startet stort set forfra og har formuleret målsætninger uden at skele til, hvilke målsætninger der allerede ligger eller om de målsætninger man er ved at formulere er i modstrid til andre målsætninger.

Resultatet er i hvert tilfælde et stort rod, der ikke rigtig kan bruges til noget som helst. Med så mange målsætninger, kan man sætte en hvilken som helst indsats i gang og så finde en målsætning, der dækker. Men der er ikke nødvendigvis nogen samlet retning for de mange målsætninger og de hjælper meget lidt som pejlemærker for de prioriteringer vi løbende skal foretage.

Her i weekenden har byrådet haft strategiseminar og vi drøftede de mange målsætninger. Til brug for drøftelserne havde vi printet alle målsætningerne ud og sat dem op på en væg. Det var en stor ahaoplevelse at se, hvor mange målsætninger der er og hvor meget det fylder.

At vi er nået så langt ud eller langt op i forhold til antallet af målsætninger skyldes dels, at man løbende politisk gerne vil vise handlekraft og sikre fokus på bestemte områder, men også at vi i administrationen har haft en tendens til at få politikerne til at vedtage forskellige målsætninger, der legitimerer eksisterende indsatser eller noget vi administrativt gerne vil arbejde videre med.

Når nu de mange, mange målsætninger er blevet bygget op over flere år, er det ikke ligetil at afskaffe dem alle hen over en weekend. Det var heller ikke resultatet af byrådets drøftelser, men vi er på vej hen imod en pejling af, hvilke målsætninger, der er vigtigere end andre. Samtidig er der et stort ønske om at få skabt en forenkling så målsætningerne rent faktisk kan bruges til noget.

I forhold til at kunne bruges som rettesnor for kommende til og fravalg, er der brug for færre målsætninger og målsætninger, der ikke er så rummelige, at de dækker over en hvilken som helst indsats. Vi skal kunne bruge målsætningerne som prioriteringsgrundlag.

I min verden ville det være fantastisk, hvis vi kan gå fra de nuværende 283 målsætninger til et sted, der ligger noget tættere på 10 målsætninger. Måske er det urealistisk, men det er mit håb.

I arbejdet med de mange målsætninger, har vi opdelt dem inden for 6 livsfaser: Børneliv, ungeliv, voksenliv, seniorliv, ældreliv samt vækst- og erhvervsliv. Tanken med opdelingen i livsfaser er, at borgernes fokus i høj grad er drevet af deres aktuelle livssituation og ikke så meget på, hvordan vi opdeler vores politikker. Mange af vores nuværende politikker indeholder tiltag og målsætninger rettet mod bestemte målgrupper uden at målgrupperne nødvendigvis har blik for den logik, der ligger bag politikkerne. Som borger er du eksempelvis mere optaget af, hvordan du kan bidrage med at gøre en forskel og ikke om det lige er beskrevet i en frivillighedspolitik, en fritidspolitik eller en politik for pårørende.

Arbejdet med målsætningerne har også tydeliggjort, hvordan langt de fleste er formuleret med kommunale briller. Vi formulerer målsætninger, der tager afsæt i kommunens logik og ikke med afsæt i hvordan borgeren ser på kommunen. Nedenfor er der eksempler på forskellig optik, og desværre har vi meget sjældent borgerbrillerne på, når vi formulerer målsætninger. Det gælder kun i ganske få procent af tilfældene.

Kommunebriller:

 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at borgere med psykiske lidelser skal tilbydes et lokalt tilbud, som passer til den enkeltes behov (Psykiatripolitik 2015-2018, Tema 1: Nære tilbud, side 6.)
 • Greve Kommune vil med udgangen af 2014 opfylde grundniveauet i alle forebyggelsespakker fra Sundhedsstyrelsen (Sundhedspolitik 2013-2016, Tema 1: Sunde borgere der trives, s. 6)
 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at såfremt borgeren ønsker det, vil deres pårørende altid blive inddraget i væsentlige beslutninger, der har betydning for borgerens helbred, liv og hverdag (Pårørendepolitik, Tema 2: Samarbejde og håndtering af eventuelle konflikter, s. 8)
 • Børnenes faglige udbytte af undervisningen skal understøttes gennem tidssvarende og varieret undervisning, der tilgodeser det enkelte barns måde at lære på (greve Kommunes Skolepolitik 2012-2016, Fokusområde: Digital skole – 1:1 skolen, s. 4)

Borgerbriller:

 • Greve Kommunes overordnede målsætning er, at flere borgere med psykiske lidelser lever et sundt og aktivt liv (Psykiatripolitik 2015-2018, Tema 2: Større fokus på at fremme fysisk sundhed, side 8).
 • Greve Kommune skal gøres til et mere attraktivt sted at bo – med et større og mere varieret udbud af kvalitetsboliger – for at tiltrække og fastholde flere yngre familier. Greve Byråd har besluttet, at fokusere på de erhvervsaktive 25-44årige, dvs. yngre familier (Greve – et godt sted at bo. Boligpolitisk strategi, s. 18)

Så ud over, at vi skal arbejde for at få færre mål, skal vi også se os om efter nye briller.

Claus

Kommentarer

LÅNETILBUD FRA NOVELTY FINANCE"
Hej!!! Står du og mangler et lån? Hvis ja, vil jeg anbefale dig at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør i Novelty Finance, og du kan ansøge om et lån hos min virksomhed og få et lån på din konto inden for 24 til 48 timer. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker finder det så svært at få et lån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld til indkomstforhold, lav kreditvurdering eller andre årsager.

Hos NOVELTY FINANCE leverer vi finansieringsløsninger. Vi tilbyder alle former for lån (Personlån, Erhvervslån og mange andre). Vi tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langfristede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

For forespørgsler/spørgsmål? - (Send en mail til noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

Vi bestræber os på at gøre lån nemt, bekvemt og overkommeligt.

Vores service er meget hurtig, troværdig og pålidelig, og du kan låne op til €15 millioner til en subsidieret rente på 3 % om året. Vi er det rigtige firma at kontakte, når du har akut behov for et lån.

Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg, vores service er tilgængelig 24/7. Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst på dit eget bekvemme sted ved hjælp af din telefon eller din bærbare computer, alt du skal gøre er at kontakte os via
E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) ELLER
ring og skriv til os på WhatsApp via: +447915601531

Vi er altid glade for at yde økonomisk støtte.

Jeg vil gerne takke hr. Darlton for diamantlån for at have givet mig et lån. hvis du har brug for et lån i dag, skal du ansøge via e-mail: diamondloans24@yahoo.com
whatsapp: +16613814014

Hello Every One, I am Mrs Maria From Ohio USA, I quickly want to use this medium to shear a testimony on how God directed me to a Legit and real loan lender who have transformed my life from grass to grace, from being poor to a rich woman who can now boast of a healthy and wealthy life without stress or financial difficulties So i applied for a loan sum of (300,000.00USD) with low interest rate of 2%, so the loan was approved easily without stress and all the preparations where made concerning the loan transfer and in less than two (2) days the loan was deposited into my bank so i want to advice any one in need of a loan to quickly contact Mr Jeffery (Whats App) number +919394133968 
patialalegitimate515@gmail.com he does not know am doing this i pray that God will bless him for the good thing he has done in my life.

Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341

Trenger du et lån?
Har du et dårlig rykte?
Trenger du penger for å betale regningene?
Du må starte en ny virksomhet?
Har du et uferdig prosjekt tilgjengelig på grunn av dårlig finansiering?
kontakt oss innen
E-post via: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com

FØRSTE INFORMASJON TRENGES
1. Fullt navn:
2. land:
3. adresse:
4. stat:
5. kjønn:
6. sivilstatus:
7. okkupasjon:
8. Telefonnummer:
9. Månedlig inntekt:
10. E-postadresse:
11.Lånebeløp som trengs:
12. varighet:
13. Lånets formål:
14. lånetype:
15. Hvordan kjenner du oss (REF):
16. Har du tidligere søkt:
Så snart vi mottar informasjonen din, blir lånet ditt behandlet

PRESTIGE FINANCE LIMITED

Et fuldt registreret långivningsfirma, der tilbyder alle former for lån til individuelt eller økonomisk samarbejde uanset din placering. Vores lån tager maksimalt 1 arbejdsdage for at blive godkendt til kunder over hele kloden. Vores tilbud inkluderer følgende låneprogrammer * Lån til udvikling af virksomheder til en konkurrencemæssig fordel. * Personlige lån (sikre og usikrede) * Forretningsmæssige lån (sikre og usikrede) * Undergraduate lån * kandidatlån * MBA-uddannelseslån * Personlig / medicinsk uddannelse
Lån * Juridisk uddannelseslån * Studerer i udlandet Lån * Konsolideringslån * Kombinationslån ** Sikkerheds- og ikke-sikkerhedslån ***** Du kan erhverve finansieringen fra os i et beløb på $ 10.000,00 til $ 10 milliarder US dollar eller enhver anden valuta på dit valg. Dette finansieringsagentur udlån til kunder, der er interesseret @ 3% rente. For nemme trin eller Skulle du have spørgsmål eller spørgsmål til Prestige Finance, eller hvis du har brug for yderligere hjælp til en anden form for låneansøgning, så tøv ikke med at kontakte os. For flere detaljer, kontakt os ved hjælp af nedenstående oplysninger:
E-mail: prestigefinancelimited@mit.tc
Alternativ e-mail: prestigefinancelimited@zoho.com
UK Office Line: Tlf: [44] (0) 20-7436-9047
Registreringsnummer: 4413348
CCL-nummer: 652520
Interim tilladelsesreference nummer: 384506
© Prestige Finance® 2020.

God dag,
Det er med stor glæde, at jeg deler med mine brødre og søstre, der har lige behov som jeg. Efter mange ulemper var jeg endelig i stand til at opnå det, jeg gjorde. Dem, der har brug for penge til at gennemføre deres projekter, tog jeg dig til at kontakte den herre, der fik mig til at smile til lèvres. Græken til World Wide Loan Firm, jeg modtog et lån på 27.000 euro og 'har flere kolleger, der også tog lån til dets niveau uden problemer og uden protokoller i stedet for disse kriminelle, der arbejder for at narre de uskyldige, og jeg offentliggør dette indlæg, fordi det gør mig godt med denne kredit, og ikke blive modløs, fordi det gør mig fire gange jeg fik skruet, men fem gange Jeg mødte denne herre og generøs, så kontakt ham via e-mail, og dette er hans e-mail: worldwideloanfirm1999@gmail.com

Hej alle sammen, jeg hedder KETESHA FRANK, jeg er fra Hawaii, USA, er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra Mr. ALENXANDER WALKER Loan Company {(alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com)} efter at jeg ansøgte to gange fra forskellige lånegivere, der hævdede at være långivere lige her i dette forum, jeg troede, at deres långivning var reel, og jeg ansøgte, men de gav mig aldrig lån, indtil en af ​​mine venner introducerede mig for ALENXANDER WALKER Loan Company, som lovede at hjælpe mig med et lån på mit ønske og han gjorde virkelig som han lovede uden nogen form for forsinkelse, jeg var i tvivl, men jeg griber aldrig til at tro. Jeg troede aldrig, at der stadig er pålidelige långivere, før jeg mødte hr. ALENXANDER WALKER, som virkelig hjalp mig med mit lån og ændrede mit liv til det bedre. Jeg ved, at der stadig er mange gode långivere derude, men jeg vil råde dig til at prøve Mr. ALENXANDER WALKER Loan Company, hans pleje og forståelse. ved ikke, om du også har brug for et presserende lån, eller vil have finansiering til dine projekter, så kontakt os med hr. ALENXANDER WALKER Lånefirma. Hans e-mail-adresse er alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com ELLER WHATSAPP-NUMMER PÅ +447418349840

Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan,auto loan, student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous clients all over world. With our flexible lending packages, loans can be processed and transferred to the borrower  within the shortest time possible, contact our specialist for advice and finance planning. If you need a quick loan contact us at: email: ahmedconsultancycompany@gmail.com

Hej, leder du efter en lovlig og pålidelig kreditor? Brug for et lån? Brug for akut økonomisk bistand? Har du brug for et presserende lån for at betale din gæld, eller har du brug for et kapitallån for at forbedre din virksomhed? tilbyde alle typer lån til fysiske og juridiske personer med en rente på 2% under klare og forståelige forhold. Vi leverer ethvert beløb overalt, hvis du er interesseret i et lån fra vores virksomhed, så kontakt os for mere information

(via e-mail) globalfinanceloancompany1@gmail.com

Hej, leder du efter en lovlig og pålidelig kreditor? Brug for et lån? Brug for akut økonomisk bistand? Har du brug for et presserende lån for at betale din gæld, eller har du brug for et kapitallån for at forbedre din virksomhed? tilbyde alle typer lån til fysiske og juridiske personer med en rente på 2% under klare og forståelige forhold. Vi leverer ethvert beløb overalt, hvis du er interesseret i et lån fra vores virksomhed, så kontakt os for mere information

(via e-mail) globalfinanceloancompany1@gmail.com

TESTIMONI FOR, HVORDAN JEG FÅR MITT LÅN FRA ET ÆGTT LÅNSELSKAB.

Dette er en livsændring! Jeg havde brug for et lån for at åbne min restaurant og bar, når en af min forretningspartnere introducerede mig til denne gode og tillidsfulde lånelåner STEVE WILSON til sidst smilede Gud over mig ved at henvise mig til denne nye långiver, der satte et smil på mit ansigt i år og han lurede ikke på mig og heller ikke ved at narre eller lyve for mig, men denne långiver gav mig dog 2% lån, hvilket beløb er $ 550.000 i USA efter min aftale med deres forretningsbetingelser og en vigtig ting, jeg elsker ved dette lånfirma er at de er meget hurtige
Du kan kontakte långiveren via
E-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com eller whatsapp: +16673078785
Virksomheds hjemmeside: https: //stevewilsonfinancialloanfirm.webs.com/

Hej herr og fru For at løse dine problemer og oprette dine projekter til en god udvikling, er vi her for at hjælpe dig med at få en anmodning om penge fra € 5000 til € 200.000. Kontakt os via e-mail: oresteducape@hotmail.fr

Hej herr og fru For at løse dine problemer og oprette dine projekter til en god udvikling, er vi her for at hjælpe dig med at få en anmodning om penge fra € 5000 til € 200.000. Kontakt os via e-mail: oresteducape@hotmail.fr

 

Hello
If you have problems getting a loan, you are the solution to your problems. I am writing my text to give you quick and serious financing (a certificate of trust for reliable loans).
Good accounts make good friends. Private financing for all your projects: residential, commercial, automobile, apartment building, personal loan. Your situation complicates your life, I offer you a loan solution with a fixed annual TEG of 3%.
Please contact me if you are interested
Thank you

Email: dupontcharlespierre65@gmail.com
Email: dupontcharlespierre65@gmail.com
Email: dupontcharlespierre65@gmail.com

 

Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er långiver og også lånekonsulent.

Har du et stort behov for økonomisk forstærkning? har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

Vi tilbyder alle slags lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan også låne op til 15 millioner Euro. Mit firma vil hjælpe dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.

Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansieringsinstitutter på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kreditværdi eller andre årsager

Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for det

Vi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.

Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er penge på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.

Din økonomiske frihed er i dine hænder!

Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er långiver og også lånekonsulent.

Har du et stort behov for økonomisk forstærkning? har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

Vi tilbyder alle slags lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan også låne op til 15 millioner Euro. Mit firma vil hjælpe dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.

Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansieringsinstitutter på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kreditværdi eller andre årsager

Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for det

Vi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.

Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er penge på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.

Din økonomiske frihed er i dine hænder!

HVORDAN JEG HAR MITT LÅN FRA DETTE STORE SELSKAB

Hej mine kære mennesker, jeg er Linda McDonald, der i øjeblikket bor i Austin Texas, USA. Jeg er enke i øjeblikket med tre børn, og jeg sad fast i en økonomisk situation i april 2018, og jeg var nødt til at refinansiere og betale mine regninger. Jeg forsøgte at søge lån fra forskellige lånefirmaer både private og erhvervsdrivende, men aldrig med succes, og de fleste banker afviste min kredit, ikke fuldt bytte for de herre, der kalder dem selvpengelåner, de er alle svindel, alt hvad de ønsker er din penge, og du hører godt ikke fra dem igen, de har gjort det mod mig to gange, før jeg mødte Mr. David Wilson. Den mest interessante del af det er, at mit lån blev overført til mig inden for 74 timer, så jeg vil råde dig til at kontakte Mr. David, hvis du er interesseret i at få lån, og du er sikker på, at du kan betale ham tilbage til tiden, du kan kontakte ham via e-mail ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Ingen kreditcheck, ingen cosigner med kun 2% rente og bedre tilbagebetalingsplaner og planlægge, hvis du skal kontakte et firma med henvisning til at sikre et lån uden sikkerhed, skal du kontakte Mr. David Wilson i dag for dit lån

De tilbyder alle slags kategorier af lån de

Kortfristet lån (5_10 år)
Langsigtet lån (20_40)
Lån i medierne (10_20)
De tilbyder lån som
Huslån ............., Forretningslån ........ Gældslån .......
Studielån .........., Lån til forretningsstart
Forretningslån ......., Virksomhedslån .............. osv
E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Når det kommer til finanskrise og lån, så er David Wilson lånefinansielt stedet at gå. Bare fortæl ham, at jeg fru Linda McDonald henviser dig held og lykke ................... ....

Har du brug for et presserende lån for at tømme din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller prioritetslån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os via e-mail:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Dette er Ocean Finance Realkreditlån. Vi tilbyder lån til dem, der er interesseret i en fornuftig rente på 2%. Området spænder fra 5.000,00 Euro til højst 100.000.000,00 Euro.

På udkig efter et gældskonsolideringslån, usikrede lån, forretningslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikokapital, bitcoin lån osv! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og enkeltpersoner med en lav og fornuftig rente på 3%. E-mail til: hellenicloaninvestment@yahoo.com

Hej'''
Har du brug for et lån til at konsolidere din gæld til renter på 2%? Eller et personligt lån * Forretningsmæssige lån osv. Vi tilbyder finansiel rådgivning til klienter, virksomheder, der søger finansiering af gæld / lån og søger arbejdskapital til at starte en ny virksomhed eller for at udvide eksisterende forretning. Formidlere / konsulenter / mæglere er velkomne til at bringe deres kunder og er 100% beskyttede, vi er beliggende i USA Californien, interesserede parter skal kontakte os for mere information via e-mail: paydayloanservices990@gmail.com eller whatsapp +13479806601

SÆLG DIN BIL NU​

Er din bil ikke blevet godkendt til syn? Eller drømmer du om at skifte din gamle bil ud med en splinterny model? 

Hos saelgdinbilnu.dk kan vi tilbyde dig Sjællands højeste pris på din bil – du kan få helt op til 100.000.kr uanset stand alder og skader. Du kan være sikker på, at vi altid giver en professionel pris på bilen.

DET FUNGERER SÅDAN HER:

Du kontakter os

Vi vurderer bilen

Udbetaling, kontant eller bank

Hos os er processen nem, så du slipper for at bruge unødig tid og have en masse besvær med at skille dig af med din bil. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde udbetale en høj pris til dig på selve dagen.

Vi tilbyder GRATIS AFHENTNING i hele Danmark.

 

https://saelgdinbilnu.dk/

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Lånetjenesteudlåner, vi er et legitimt, registreret og garanteret lånefirma, og vi giver lån til enkeltpersoner, virksomheder, statslige virksomheder, kirker og forretningsorganisationer og mennesker af alle slags. Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Har du brug for økonomisk løsning
kontant verdensfinansiering begrænset er løsningen på alle dine økonomiske problemer, vores lån er lette, billige og hurtige. Kontakt os i dag for det lån, du ønsker, vi kan arrangere ethvert lån, der passer til dit budget til kun 3% rente. Hvis du er interesseret, skal du straks kontakte os via e-mail via: (cashworldfinancelimited@gmail.com) eller WhatsApp: +1 (785) 268-6603

VI TILBUD FONDSTILBUD TIL 3% RENTE

tilbud om lån mellom enkeltpersoner
E-post: nellydugary@gmail.com
Hvis du er seriøs og trenger et lån, kan du kontakte oss raskt, så blir du raskt fornøyd. Vi er en gruppe økonomiske aktører med tilstrekkelig kapital til å hjelpe mennesker som trenger et lån fra 2000 til 900 000 euro med en kurs på 2% og en periode på 1 til 20 år - hvis de ønsker å bli kontaktet oss på e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Nancy William, jeg kommer fra Mississippi. For et par dage siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten 1.900 $, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra David fra Wisconsin-staterne, der vidner om, hvordan han fik $ 100.000 fra Larry Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Larry Finance Inc. via e-mail: (larryaliciafinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 450.000 blev godkendt inden for 48 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I skal være forsigtige og årvågne .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Larry Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (larryaliciafinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Nancy William.

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Nancy William, jeg kommer fra Mississippi. For et par dage siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på mine fødder økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at give mig et lån, så jeg ikke havde nogen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, i løbet af min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten 1.900 $, og jeg var i mere problemer, og jeg næsten gav håber på at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg. Stillingen var et delt vidnesbyrd fra David fra Wisconsin-staterne, der vidner om, hvordan han fik $ 100.000 fra Larry Finance Inc. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte Larry Finance Inc. via e-mail: (larryaliciafinance@hotmail.com) kontakt deles i stillingen, min usikrede låneanmodning på $ 450.000 blev godkendt inden for 48 timer efter min anmodning, og mit lån blev betalt på min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så I skal være forsigtige og årvågne .. for dem der har brug for et lån. Jeg anbefaler Larry Finance Inc, du kan kontakte firmaet via e-mail: (larryaliciafinance@hotmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker dig held og lykke.

Dine,
Nancy William.

How I already got my Xmas and business loan.

My name is Margaret Shirley, a single mom from Charleston, South Carolina, I am very happy and thankful to high class loan fund company through the help of Mr Chris Fluent for granting me an Xmas/Business loan at 3% interest rate on the 1st of October 2019. They saved me from loosing and refinance my dying business as well as . This message might be of great importance to you out there seeking a genuine loan for Xmas or business purpose. In other for you not to fall into wrong hands, my advice to you is to contact this company via contact number: +1(307) 298-3601)& email: highclassloanfund@gmail.com Thank you

Hej alle sammen der, jeg håber, at alt er i orden med jer ??? Mine navne er fru Nancy William, jeg kommer fra Mississippi, for et par dage siden blev jeg trukket ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug for et presserende lån for at betale mine regninger og stå op igen økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation. min bank nægtede at give mig et lån, så jeg havde ingen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, under min undersøgelse var jeg offer for svindel og mistede næsten $ 1.900 og havde flere problemer og næsten håbede på at få et lån indtil jeg fandt et online-indlæg om, at indlægget var et delt vidnesbyrd fra Mr. David fra Wisconsin-staterne, der vidner om, hvordan han læste $ 100-indlægget. 000 modtaget fra neuronfinansiering, besluttede jeg at kontakte neuronfinansiering. via e-mail: (neuronfinancecreditunion@gmail.com) kontakt deles via mail, min usikrede låneansøgning på $ 450.000 blev godkendt inden for 48 timer efter min ansøgning, og mit lån blev betalt til min bankkonto uden undladelse.

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også råde lånesøgerne til at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere med det eneste formål at snyde de uskyldige lånesøgere, så du skal være forsigtig og årvågen .. for dem, der har brug for et lån, rådgivning Jeg kontakter neuronfinansiering. Du kan kontakte firmaet via e-mail: (neuronfinancecreditunion@gmail.com)

Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker Dem held og lykke.

Dine,
Nancy William.

Vi er investorer / Långivere. Vi fokuserer på seed Capital, tidlig fase, start-ventures-lån, eksisterende LLC og total gennemførelse og udvidelse af investeringsprojekter med øjeblikkelig finansiering. At have omfattende virksomhed
og privat baggrund med enorme forbindelsesportaler, kan vi finansiere overskydende $ 10M pund flere projekter, aktieinvesteringer, prioritetslån og åbne for langsigtede forretningsforbindelser med opretholdelse af forretningspartner
vores virksomhed 3 vinder politik. Vi yder også økonomisk bistand til enkeltpersoner / virksomhedsorganer, der har brug for økonomisk hjælp til opstart eller udvidelse af deres virksomheder eller til personlig brug af midler, der spænder fra $ 10000 op til 3 millioner Euro. Kontakt os via e-mail, så vi kan diskutere mere
og sørg for mulighederne for, at vi hjælper dig med finansiering, som du muligvis kræver til personlig / forretningsbrug.

E-mail: breganinvestments001@gmail.com

Hej, jeg informerer jer alle, jer, der er på udkig efter et lån mellem penge for endelig at komme ud af de vanskeligheder, der forårsager banker ved afvisning af Deres ansøgning om kredit. Nu er der ikke mere bekymringer. Kun en ærlig, oprigtig og ærlig långiver til din rådighed Hr. Maruis Dumon, direktøren for Group Financial Investment Ready for All (GFIPT), jeg modtog mit lån på 30.000 euro derhjemme, fordi jeg havde lavet lån til min bank at jeg ikke kan tilbagebetale derudover sidder jeg fast ved min bank og så, at jeg havde brug for penge hurtigt til mit projekt og afbetale min gæld i banken og derefter afslutte min konstruktion og genstarte min aktivitet. Helt ærligt er jeg ganske tilfreds efter 48 timer med denne hr., og jeg talte med flere kolleger, der også modtog lån hos denne herre uden at være bekymrede, fordi deres forhold er meget fordelagtige. De yder lån på 2000 euro til 6.000.000 euro med en rente på 2% til 3% afhængigt af kravets størrelse og refunderes
fra 2 til 35 år gammel. Jeg forlader dig adressen for at sende dine anmodninger.
E-mail: maruisdumon01@gmail.com
Jeg giver det tilbage til dig: maruisdumon01@gmail.com

WhatsApp: +33755921837

PS: Videresend beskeden for at hjælpe de nødlidende, eller for at få flere oplysninger, kontakt dig selv
 Held og lykke til dig.

Hej, hr

Jeg præsenterer mig selv, det er hr. Marc-Antoine, der er for meget fusk i udbuddene af lån mellem privatpersoner. Jeg besøgte et sted med udmelding af lån mellem seriøst individ over hele verden og jeg kendte en formidabel herre, med navnet på hr. Siret Didier af fransk statsborgerskab, som hjælper folket ved at give dem lån, og som m ' har ydet et lån på 100.000 €, som jeg skal tilbagebetale over 30 år med en meget lav rente fra ham eller 3% over hele låneperioden, og der næste morgen modtog jeg pengene uden protokol. Brug for personlig kredit, din bank nægter at give dig lån, du er i ethvert land i verden, du kan henvende dig til ham, og du vil være tilfreds, men pas på dig, der ikke kan lide at tilbagebetale lånene. Her er hans e-mail: maruisdumon01@gmail.com
WhatsApp: +33755921837

God fortsættelse. Og glem ikke at dele for at hjælpe dine kære, der er i nød

Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er en privat långiver og jeg repræsenterer dette fantastiske firma fra Tyskland.

Har du et stort behov for økonomisk forstærkning, har du brug for et lån til at starte en virksomhed eller til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

Vi tilbyder alle slags lånetjenester, vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan låne op til 15 millioner euro. Mit firma hjælper dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.

Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kredit score eller andre årsager

Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for det

Vi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel mig på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.

Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er lav på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.

Din økonomiske frihed er i dine hænder!

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Tilbud om lån mellem enkeltpersoner.
e-mail: nellydugary@gmail.com
Hej
Hun er en person, der arbejder på det økonomiske område, så det er tid for dig at komme og yde dine lån fra 2000 til 900.000 euro til en sats på 2%.
e-mail: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Tak.

Hilsener danner Green Pasture Loan Firm.

Brug for en kredit for gennemførelsen af dine projekter
Er du blevet afvist af mange banker
Har du brug for finansiering til gældskonsolidering?
Har du brug for finansiering for at hjælpe din virksomhed med at komme tilbage på sporet Ved, at vi er den bedste løsning for dig inden for at få et personligt lån.

Bare kontakt os via: {Greenpastureloanfirm@gmail.com}

Vi giver kreditter til en årlig generel sats på 3% med
Muligheder. For mere information om vores kredittilbud

Kontakt os venligst: Greenpastureloanfirm@gmail.com
                                      Greenpastureloanfirm@gmail.com
                                      Greenpasturelanfirm @ gmail .com

Tilbud om lån mellem enkeltpersoner.
e-mail: nellydugary@gmail.com
Hej
Hun er en person, der arbejder på det økonomiske område, så det er tid for dig at komme og yde dine lån fra 2000 til 900.000 euro til en sats på 2%.
e-mail: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Tak.

Tilbud om lån mellem enkeltpersoner.
e-mail: nellydugary@gmail.com
Hej
Hun er en person, der arbejder på det økonomiske område, så det er tid for dig at komme og yde dine lån fra 2000 til 900.000 euro til en sats på 2%.
e-mail: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Tak.

Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
e-post: nellydugary@gmail.com
Hallo
Hun er en person som jobber i det økonomiske feltet, så det er på tide at du kommer og gir lånene dine fra 2000 til 900 000 euro til en kurs på 2%.
e-post: nellydugary@gmail.com
WHATSAPP: +22559115614
Takk.

Hej, er du træt af at være lav på kontanter og har du brug for et presserende lån for at starte en virksomhed, eller har du brug for et lån af personlige grunde eller andre formål? Hvis ja, vil jeg anbefale dig at kontakte os på Sunshine Financial Group via denne e-mail-adresse (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) for at få dit lån inden for 24 til 48 timer, fordi vi tilbyder garanteret hjælp til at få et lån.

Vores organisation yder hjælp til at få et lån til personer, der har presserende behov for økonomisk hjælp, og vi har gjort dette i mere end 5 år.

Vi leverer alle slags lån, både sikrede og usikrede lån

Funktioner og fordele
Uanset om du leder efter ekstra kontanter til at købe en bil eller et hus, et lån til at rydde din gæld eller endda til bryllup, skal du stole på Sunshine Financial Group for at gøre det muligt. Vores lånetjeneste giver dig adgang til:

- Et kontant lån fra € 2.000 op til € 20 millioner
- Prisbillig årlig sats på 3%.
- Fleksible tilbagebetalingsmuligheder; Du kan vælge mellem 1 og 30 år at tilbagebetale lånet
- Anvend når som helst og hvor som helst

Sunshine Financial Group er et omfattende finansielt servicefirma, der er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre din langsigtede økonomiske succes. Vores tilpassede programmer er designet til at hjælpe med at vokse, beskytte og bevare din rigdom ved at levere personlig service og ekspertise.

For mere information, kontakt os via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
{WhatsApp: 00447903159998}

Der er et lån til alle. Ansøg i dag, og du vil være glad for, at du gjorde det

Hej, jeg hedder Maria Castro, jeg er en spansk statsborger. Jeg vil vidne om den gode långiver, der viste mig lyset efter at have været svindlet af 4 forskellige internationale långivere. Alle er enige om at låne mig efter showet. Jeg betalte en masse gebyrer, der ikke gav noget og ikke gav noget positivt resultat. Jeg mistede mine penge og vandt i alt 15 000 €. En dag, mens jeg surfede på Internettet, følte jeg mig frustreret, da jeg mødte en mand, der også blev svindlet. De satte mig endelig i kontakt med et legitimt långivningsfirma, María Sánchez (mariaverasanchez108 @ gmail.com), hvor han endelig fik sit lån, så jeg besluttede at kontakte det samme kreditfirma, og så fortalte jeg dem forklarede, hvordan 4 forskellige långivere havde snydt mig og ikke generede mig. Jeg forklarer virksomheden pr. Mail, og alt, hvad de sagde, er, at jeg ikke vil græde mere, fordi jeg får mit lån, og jeg har også taget den rigtige beslutning om at kontakte hende. Jeg udfyldte formularen til låneansøgning og fortsatte med det, der blev bedt om mig. Dette store firma (CORPARATION FINANCE) administreret af sig selv gav mig et beløb på 15 000,00 €. I dag er jeg tilfreds med min familie, fordi María Sánchez har lavet et lån. Så jeg lovede at fortsætte med at vidne på Internettet, som jeg fik mit lån. Har du brug for et nødlån? Kontakt MARIA SANCHEZ nu for at anmode om dit lån via e-mail: mariasanchez108@gmail.com eller via whatsapp på +33 7 56 84 99 72 Jeg tror, ​​at andre mennesker også vidner om den samme ærlige långiver, som jeg udfyldte i form af låneansøgning og fortsatte med det, der blev spurgt om mig. Dette store firma (CORPARATION FINANCE) administreret af sig selv gav mig et beløb på 15 000,00 €. I dag er jeg tilfreds med min familie, fordi María Sánchez har lavet et lån. Så jeg lovede at fortsætte med at vidne på Internettet, som jeg fik mit lån. Har du brug for et nødlån? Kontakt MARIA SANCHEZ nu for at anmode om dit lån via e-mail: mariasanchez108@gmail.com eller via whatsapp på +33 7 56 84 99 72 Jeg tror, ​​at andre mennesker også vidner om den samme ærlige långiver, som jeg udfyldte i form af låneansøgning og fortsatte med det, der blev spurgt om mig. Dette store firma (CORPARATION FINANCE) administreret af sig selv gav mig et beløb på 15 000,00 €. I dag er jeg tilfreds med min familie, fordi María Sánchez har lavet et lån. Så jeg lovede at fortsætte med at vidne på Internettet, som jeg fik mit lån. Har du brug for et nødlån? Kontakt MARIA SANCHEZ nu for at anmode om dit lån via e-mail: mariasanchez108@gmail.com eller via whatsapp på +33 7 56 84 99 72 Jeg tror, ​​at andre mennesker også vidner om den samme ærlige långiver, så jeg lovede at fortsætte for at vidne på internettet, hvordan jeg fik mit lån. Har du brug for et nødlån? Kontakt MARIA SANCHEZ nu for at anmode om dit lån via e-mail: mariaverasanchez108@gmail.com eller med whatsapp på +33 7 56 84 99 72 Jeg tror, ​​at andre mennesker også vidner om denne samme ærlige långiver, så jeg lovede at fortsætte for at vidne på internettet, hvordan jeg fik mit lån. Har du brug for et nødlån? Kontakt MARIA SANCHEZ nu for at anmode om dit lån via e-mail: mariaverasanchez108@gmail.com eller med whatsapp på +33 7 56 84 99 72 Jeg tror, ​​at andre mennesker også vidner om den samme ærlige långiver

Hej allesammen,

Jeg hedder fru hamza Irena. Jeg bor på dansk, og jeg er en glad kvinde i dag? og jeg fortalte mig selv, at enhver långiver, der redder min familie fra vores dårlige situation, vil jeg henvise enhver person, der leder efter lån til hende, hun gav mig lykke til mig og min familie, jeg havde brug for et lån på 20.000,00 euro for at starte mit liv overalt, da jeg er enlig mor med 3 børn, mødte jeg denne ærlige og gudsfrygtige mandelånsudlåner, der hjælper mig med et lån på 20.000,00 euro, han er en gud, der frygter mand, hvis du har brug for lån og du betaler lånet tilbage. Kontakt ham, fortæl ham, at det er fru hamza Irena, der henviser dig til ham. Kontakt Mr. Trust Smith via e-mail: (trustloancompany279@gmail.com)

Hans firma whatapp-nummer: +380 507576274

Do you need a loan if yes Email us opploansllc@gmail.com

God dag sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter ved bestemmelse af lånebeløbet er mellem 100 mio. Låneforpligtelser på 1.000 Euro-lån til forretningsudvikling: kant / forretningsudvidelse konkurrenceevne.

Vi tilbyder forskellige lån

* Personlige lån (sikrede og usikrede)
* Forretningsmæssige lån (sikrede og usikrede)
* Konsolideringslån

Ingen forhåndsgebyrer
  

Vi takker dig for at have taget dig tid til at læse denne annonce.
For mere information og forespørgsler, send e-mail til os i dag
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Fru Mary Mason.

God dag

Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance garanteres ved levering af finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

Sider

Tilføj kommentar